Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nový pár v Survivoru? Tomáš s Kristýnou bez sebe nedají od příletu ani ránu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Účastníci letošní řady soutěže Survivoru už jsou doma, a tak mohou sledovat jednotlivé díly z pohodlí domova s plnou mísou jídla. Na Instagramu je však vidět, že někteří k sobě mají přeci jen blíže! Že by v divočině vznikla láska?

Článek

Na začátku nebyl Tomáš Rys dvakrát oblíbeným hráčem, to se však změnilo s přechodem k Titánům, kde konečně ukázal svůj herní potenciál. Parťačkou se mu stala sympatická policajtka Kristýna, která mu byla velkou oporou. I po příletu do Česka se však zdá, že bez sebe nedají ani ránu - a možná si rozumí opravdu dost!

Tráví spolu spoustu času

Často sdílejí, že spolu koukají na jednotlivé díly, vídají se s ostatními nebo zajdou na něco dobrého. Vídají se přitom snad nejvíc ze všech! Všichni ostatní totiž obvykle tráví čas se svými nejbližšími, které dlouhé týdny neviděli.

Přitom se říkalo, že Kristýna má doma partnera, od kterého také dostala v soutěži dojemný dopis. Že by jejich láska odloučení nevydržela? Nepochybně by jim to opravdu slušelo, zda však vzájemné sympatie přerostly v něco víc, to si zatím plavovlasá kráska nechává pro sebe.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kristýna je nádherná žena. Kdo by se Tomášovi divil?

Pletky na ostrově

Není to přitom poprvé, co se mluví o tom, že by měli mít soutěžící na ostrově nějaké ty pletky. Většinou po příletu říkají, že hlad a tvrdé podmínky jim nedovolí nad vášní jen přemýšlet - ale, co když je to nakonec jinak? O Tomášovi se přitom říkalo, že na Survivor odletěl a doma nechal dvě partnerky. Vzájemně o sobě však nevěděli.

Filip měl najít zalíbení v Nikole, Bandurko zase ve Veronice. Všichni ale popírají, že by k něčemu došlo, ačkoliv Jack v jednom z rozhovorů zase takovou šuškandu potvrdil. „To ale nebyli jen oni, to byli další lidi taky. Řeknu pravdu, trošku jo. Ale nebudu říkat nic. Tak Filip a Nikča, to už je stará informace. Ze strany Nikči tam asi bylo něco víc, ale z Filipovy strany ne,“ prozradil. Kdo ví, co dalšího se ještě prozradí!

Zdroj: Instagram, VOYO, TV Nova, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz