Hlavní obsah
Umění a zábava

Odchází Sandeva z Jedné rodiny kvůli Mórové? S Prachařem mají společnou minulost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Nová postava v seriálu Jedna rodina způsobila doslova poprask! Slovenskou doktorku Beátu Tóthovou hraje Diana Mórová, kterou čeští diváci dobře znají ze soutěže Česko Slovensko má talent. A právě tam se měla údajně sblížit s Jakubem Prachařem!

Článek

Na tom by možná nebylo zpočátku nic kontroverzního, kdyby nebyl tehdy Prachař ženatý s modelkou a influencerkou Agátou Hanychovou, která dostávala anonymní zprávy o tom, že spolu například strávili noc v hotelovém pokoji.

Načapali je spolu?

Románek oba dva popřeli, přestože je tehdy novináři nachytali, jak k sobě měli opravdu blízko - a na přátelství to nevypadalo. „Na Jakuba ráno čekalo auto, které ho mělo odvézt na vlak. On ale dlouho nešel. Tak jsem šel zaklepat na dveře jeho pokoje. Z místnosti jsem slyšel ženské hekání. Za nějaký čas se Jakub objevil na recepci a nechal se odvézt na nádraží. Po něm ze stejného poschodí vyšla porotkyně Diana Mórová, která ale v hotelu nebydlela a nebyla tam ani nahlášena,“ tvrdil tehdy anonymní zdroj.

Jenže zda to spolu opravdu členové poroty táhli, se nikdy nezjistilo. Prachař se s Agátou rozvedl tak či tak, a zda si s Mórovou zkrátka jen tak dobře rozuměl, že nebylo o letmé dotyky nouze? I to je možnost, jak se dá jejich sblížení vysvětlit. Právě Sandevě to ale nemusí být vůbec příjemné!

Foto: se souhlasem TV Nova

Sara Sandeva v Jedné rodině

Toho pravého nemůže najít

Právě Sandeva je současnou partnerkou Jakuba Prachaře, mluví se často o svatbě i společném potomkovi. Mórovou ale po boku muže už dlouho nikdo neviděl, přestože je jednou z nejkrásnějších slovenských padesátnic.

Postava sestřičky Báry, kterou si Sandeva v Jedné rodině zahrála, momentálně zahodila vztah s majetným ředitelem a přijala nabídku na práci v Berlíně. Herečka se v seriálu objevovala stále méně, a bylo tak jasné, že přijde její brzký konec. Možná zjistila, že takové televizní projekty nejsou nic pro ni. Zřejmě tak zmizí úplně. Není za tím však setkání s dávnou sokyní?

Zdroj: redakce, blesk.cz, expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz