Hlavní obsah
Umění a zábava

Ovládnou letošní StarDance influenceři? Cesta, jak přilákat mladou generaci, se rýsuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem České televize

Nová řada taneční soutěže StarDance je na spadnutí! Začíná se mluvit o prvních účastnících, spekuluje se, kdo zůstane v porotě a kdo za mikrofonem. Ale koho letos produkce osloví z řad celebrit? Nabízí se jednoduché řešení!

Článek

V poslední době se České televizi povedla nevídaná věc. Pořad, který byl určen především pro dospělé, začala se zájmem sledovat i mladá generace. Nepochybně tomu napomáhá i výběr účastníků - letos zazářily například Darija Pavlovičová nebo Tereza Mašková. Půjde i v příštím ročníku produkce stejným směrem? Smlouvy se právě uzavírají a brzy bude zřejmě jasno.

Dorazí i Vondráčková?

Jednou z celebrit, která by měla ve třinácté řadě ovládnout taneční parket, je také herečka ze seriálu Ulice Lucie Vondráčková. Ta se zatím ke své účasti nevyjadřuje, je ale vůbec prvním, o kom se v souvislosti se StarDance mluví. Dále se objevily zvěsti například o Milanovi Peroutkovi, Tomášovi Klusovi, Sabině Laurinové nebo Jaromírovi Jágrovi. Také se objevilo jméno Petra Kolečka. Nikdo z nich ale zatím o své účasti veřejně nepromluvil, ačkoliv Laurinová dostala pozvánku už do první řady. Tehdy ale neuváženě odmítla - a dodnes lituje!

Změní se složení poroty, diváci se musí rozloučit se Zdeňkem Chlopčíkem, na jeho místo usedne Jan Tománek, který v loňské řadě soutěžil po boku herečky Ivany Chýlkové. Pořad opustí také choreograf Marek Zelinka, který ještě jako tanečník našel ve StarDance lásku. Potkal se tam se svou současnou ženou Marií Doležalovou.

Foto: se souhlasem České televize

Loňská řada StarDance měla velký úspěch

Influenceři na scénu!

Jednou z cest, kterou by se přitom tvůrci mohli letos ubírat, by bylo právě oslovení mladých influencerů. Ocenila by to Generace Z? Kromě Karla Kováře, kterého znají jeho fanoušci jako Kovyho, se nikdo takový na tanečním parketu zatím neobjevil. Přitom je to velmi snadná cesta, jak přitáhnout k televizi mladé diváky. TikTok je plný začínajících hvězd, které po tanci evidentně touží. Byli by však právě tito lidé ochotni pro slávu tolik dřít? Nepochybně ano, navíc jsou mnohdy bez větších pracovních závazků.

Jasno by mělo být už tento měsíc, případně začátkem května. Tou dobou se obvykle zveřejňuje seznam celebrit, které přijaly pozvání. Trénovat by se pak mělo od jara, první díly uvidí diváci na podzim. Zda se Česká televize s novým vedením vydá krokem kupředu k mladým divákům, to se jistě brzy dozvíme. Zachovat by však musela také tváře, které diváci dobře znají, aby zůstalo publikum, které už StarDance má. Rozhodování to nebude vůbec jednoduché.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz