Hlavní obsah
Umění a zábava

Podzimní novinky v seriálu ZOO: Těhotenství Sid, krachující byznys dvojčat a k smrti vyděšená Viky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Už se nemůžete dočkat nových dílů seriálu ZOO po prázdninách, které vám přinesou další příběhy oblíbených hrdinů? Tak to zbystřete, napovíme vám, na co se můžete těšit!

Článek

To, na co všichni čekali, je tady! Sid je konečně těhotná, Haďák má slzy v očích - a jak už to tak bývá, zjistí to díky milovaným žirafám. Místní samice Žaneta je totiž jasnovidka a nejen, že pozná těhotné antilopy, neunikne jí ani Sid.

Moc překvapivé to nebylo

Trochu zklamáním je, že co se v těle Sid odehrává, je takřka jasné od první sekundy dílu Pálivé štěstí, ve kterém na dojemné momenty dojde. Alespoň trochu dojemné, protože je to spíš ohrané klišé, překvapená Sid, že vlastně může otěhotnět, pozitivní těhotenský test a děsivé oznámení Haďákovi, kterému sekunduje Bob a nová veterinářka.

Ten je samozřejmě nadšený, protože se o svou milovanou bojí tak, že se chová jako manipulativní narcis bez šperky touhy dát někomu svobodnou vůli. Nevadí, to už k Haďákovi patří.

Tes a Izy mají velké problémy

Jedna je těhotná, druhá má doma miminko - přesto zvládají budovat firmu a stále vymýšlet něco nového. Kdo Izy miminko neustále hlídá, je záhadou. Zřejmě má hodné babičky, dědečky, alespoň z Vojtovy strany.

Teď došlo na pálivá lízátka, která byla na začátku velký hit, najednou je ale nikdo nechce. Marek bude muset sebrat všechny síly a zavolat svým známým, aby děvčatům pomohl. Ale to už se stává takovou ohranou klasikou. Hroutí se jim podnikání, seběhnou se kolem všichni, kteří pomohou a zase je dobře. Jen jedna věc by jim mohla kalit radost - Ovčíková jim totiž vyhrožuje, že za to, že dostaly Kamila do vězení, jim zničí život. A zdá se, že ani Charlie to tentokrát nebere na lehkou váhu.

Z Ilonky se stane byznys žena

Role hospodyně jí šla skvěle, Ilonka ale touží v životě dokázat něco víc, a tak se pustí do obchodní pozice u ostré Dominiky. Vydrží to asi den, a když zjistí, že nová hospodyně, kterou Charlie najal, neumí udělat ani vajíčka, vrátí se zpátky.

I tak se ale zdá, že není nic, co by Ilonku rozhodilo. Každou pozici zvládá na jedničku!

Vyděšená Viky

Jako náhodou se Viky stává slavnou, všichni s ní chtějí dělat rozhovor, s Filipem Jandou se každý fotí. To ale znamená, že nemá jen fanoušky. Nejdřív jí přijde otrávená čokoláda, kterou dá sousedce pro přítele, který skončí v nemocnici, pak jí domů přijde hovězí srdce. U toho bere Petr, nevezme to na lehkou váhu a volá okamžitě Břéťovi.

Zdá se, že sláva s sebou nenese jen dobré věci. A jelikož si její představitelka Eva Burešová často stěžovala na nepřiměřenou kritiku od fanoušků a stáhla se kvůli tomu z televizních obrazovek, možná tak trochu tvůrci čerpali i z toho, co se herečce stalo ve skutečnosti. Uvidíme, co se bude dít dál!

Zdroj: FTV Prima

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz