Hlavní obsah
Lidé a společnost

Soudce Petr Kříž je v ZOO zpátky, diváci mají o jeho osudu jasno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Dlouho očekávaný návrat je tu! Herec Robert Urban se vrací do seriálu ZOO, aby Viky Janečkové překopal život od úplného základu. Ta je momentálně šťastná vedle svého fotografa, a dokonce by brzy mělo dojít na vdavky. Jenže to nebude tak jednoduché.

Článek

Když Robert Urban odcházel ze seriálu ZOO, nebylo to tak docela z jeho vůle. Jeho kolegyně Eva Burešová byla tehdy těhotná, a tak jejich dějová linka dospěla ke svému závěru. Rok a půl se pak v seriálu nepotkali, ačkoliv Eva se dávno vrátila. A teď je Robert zpátky. Diváci mu to měli trochu za zlé a na sociálních sítích psali, že když mu hvězdu na chodníku slávy nepřičaroval seriál Eliška a Damián, vrací se do končin, kde se cítí sebejistý. Ale je tomu skutečně tak?

Krutou zradu Viky nikdy neodpustila

Důvod Urbanova odchodu byl jednoduchý. V zahraničí se jeho postava soudce Petra Kříže zamilovala do asistentky Ester, která se šéfem otěhotněla - a lásce s Viky Janečkovou byl brzy konec. Nepomohl ani fakt, že i ona měla krátce po porodu a přivedla na svět jeho syna Péťu. Sbalila si kufry a vrátila se do Čech.

Teď se však zdá, že jejich láska má znovu naději! Překazí Petr štěstí Viky a Filipa? Fotograf je sice trpělivost sama a zdá se, že ho nerozhází vůbec nic, jenže Petr má v sobě zkrátka kouzlo, kterému uměla Viky vždy podlehnout. Stačí, že je Petr překvapený, jak báječný vztah má bývalá chůva s jeho dětmi. A Viky už se nechala slyšet, že když je poblíž Petr, lidé kolem něj nejsou úplně šťastní.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Jak bude vypadat nový bar Marka?

Ester bude pěkná potvora!

Za to může tak trochu jeho nová přítelkyně Ester, kterou si zahrála mladá herečka Nelly Řehořová. Znát ji můžete například z divadelních prken nebo filmu Špunti na vodě. Ta už dříve prozradila, že si zahraje pořádnou mrchu a má obavy, jak ji diváci přijmou.

„Nabídkou na roli jsem byla překvapená. Říkala jsem si, že jsem na to moc mladá – aby to nevypadalo, že dítě má dítě. Nakonec mi trochu pomohly holky v maskérně, které mě zestaršily. Snad to diváci přijmou. Ester je záporná role. Očekávám, že diváci na ni reagovat budou. No, uvidíme, jak to slíznu,“ řekla Nelly. A nervózní byl z reakce diváků také Urban, který si mnohdy vyslechl, že když mu to nevyšlo v historickém seriálu Eliška a Damián, vrací se zpátky do role soudce.

Urban byl nervózní

„Když jsem se vracel na natáčení, vzpomněl jsem si na první den natáčení ZOO, byl plný očekávání a nervozity. Měl jsem točit s Evou Burešovou, se kterou jsme se znali z jiného projektu, ale do blízkého kontaktu jsme neměli možnost přijít. Byl jsem zvědavý, jak ten první den dopadne, a to stejné nastalo i po roce a půl, když jsem se vracel zpátky,vzpomněl na své první dny na place.

„Při návratu jsem měl trošku pocit, jako bych tam byl poprvé. Ten rok a půl se na jednu stranu asi nezdá jako úplně dlouhá doba, na druhou stranu jsem si trošku odvykl. Připadal jsem si, jako bych se na place ocitl poprvé.“

Diváci už ale mají jasno, jaký osud Petr Kříže potká. Buď podle nich rozbije vztah Viky a Filipa a zase uteče nebo bude odstrašujícím příkladem, jak skončit úplně sám. Tak či tak jeho návrat nemůže věstit nic dobrého!

Zdroj: reakce, seriál ZOO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz