Hlavní obsah
Umění a zábava

Tohle je prý finálová trojka Survivoru. Podle diváků se Mikýř vítězství vzdal pro dobrou věc

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ještě zbývá v Survivoru mimo „Mikýřovu alianci“ Tomáš, už teď je ale divákům jasné, že tohle streamer nemá šanci ustát. Martin Mikyska je od začátku jasným favoritem na vítěze. Proč by ale odmítal pomyslnou korunu?

Článek

Soutěž Survivor už míří do finále a diváci začínají spekulovat, kdo je vítězem. Někteří jsou přesvědčení, že je to Mikýř. Tomu by napovídalo i vyjádření moderátora Ondřeje Novotného v rozhovoru pro Hype-Cast, kde řekl, že právě jeho cesta by na vítězství dávala smysl.

Mikýř je jasným favoritem na vítěze

Vyhrával jednu individuální imunitu za druhou, podle Novotného má Mikýř velkou emoční inteligenci, takže si všechny dokáže omotat kolem prstu. Je však zároveň dostatečně chytrý na to, aby věděl, co dělá.

Jenže diváci na sociálních sítích rozvinuli jinou teorii. Ve fanouškovských skupinách se objevil scénář, že Mikýře sice porota na závěr určí jako vítěze, on se ale prvního místa vzdá, aby peníze vyhrála Nikola. Podle diváků to Mikýř udělá pro dobrou věc, on sám takovou výhru nepotřebuje, Nikola má za sebou však silný životní příběh.

V bytě, který začal hořet, přišla o sestřičku i babičku. Její životní příběh zpochybnil tanečník Martin Prágr, ale poslední žena v Survivoru na Instagramu rychle předložila důkazy.

Foto: se souhlasem TV Nova

Je tohle vítěz letošního Survivoru?

Kde se tam vzal Carev?

Pro někoho je také velkým překvapením, že se dostal do (zatím) poslední čtyřky Martin Carev, který byl většinu dílů nenápadný, moc toho nenamluvil a velkých herních kroků se do určité fáze také neúčastnil.

Novotný dokonce pro Hype-Cast řekl, že se Careva na kmenových radách na nic neptal, protože by mu to bylo k hov*u. Uvidíme, zda populární youtuber ještě předvede nějaký grandiózní závěr! A co Mikýř? Vzdal by se titulu krále i peněz? Protože podle Novotného se králem na ostrově už dávno stal tím, že všechny řídil, aniž by si toho všimli…

Zdroj: redakce, Hype-Cast, Instagram, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz