Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vladimír Polívka je zamilovaný až po uši, přesto partnerku před rodiči už tři roky tají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ačkoliv je hvězda seriálu Polda Vladimír Polívka (34) už tři roky šťastný vedle krásné Magdy, díky které se prý konečně rozhodl usadit, svým rodičům ji prý ještě nepředstavil! Co je důvodem tak zvláštního rozhodnutí?

Článek

Zaujala ho, když pracovala jako šenkýřka v jeho oblíbené pivnici. Starala se o něj, nosila mu pivo a házela po něm očka. Snad právě proto z ní mladý Polívka nemohl spustit oči. Neubránil se sladkým pohledům a rande na sebe nenechalo dlouho čekat. Půvabná plavovláska Magda je pro Vladimíra splněným snem.

Je podobná jeho mamince

„Ano, já mám Magdičku. Je pravda, že už se na mě moji starší kamarádi i rodinní příslušníci dívají jiným pohledem, když dojde na partnerky,“ rozpovídal se o své lásce. Počkat si ale Magda musí naopak na seznámení s rodiči, které Polívka stále odkládá.

„Hodně lidí říká, že jsou si s maminkou podobné, což odmítám,“ řekl. Jako důvod, proč ji tají před rodiči, to ale u partnerky zřejmě neobstojí. Nebo, že by jí to nevadilo? Tomu se snad ani nechce věřit!

Maminka by si přála vnoučata

Jeho maminka Chantal Poullain (67) stále častěji mluví o tom, že už by si přála vnoučata a její jediný syn by si mohl pospíšit. Je dost možné, že Vladimír se seznámením otálí, aby se na něj dámy nedomlouvaly? Nebo aby si Magda se vždy usměvavou Chantal nerozuměla až příliš?

Už několikrát se v bulváru psalo, že má mít Vladimír s početím potomka problém. Co je na tom pravdy, k tomu se herec nikdy nevyjádřil. Pokud s Magdou už pomýšlí na děti, je ale zvláštní, že s jeho rodinou se tahle kráska nestýká!

Zdroj: redakce, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz