Hlavní obsah

Vzala si Šárka Krausová ze Zlaté labutě nepravého muže? Se švagrem se zná mnohem déle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herečka Šárka Krausová byla vždy milovnicí mladších mužů. A tak není divu, že její postelí prošel například Marek Lambora nebo Vladimír Polívka. V tradici nakonec pokračovala i před oltářem!

Článek

Své ano řekla herečka Šárka Krausová, za svobodna Vaculíková, nakonec Ondřejovi Krausovi, bratrovi herce Martina Krause, přezdívaného český Belmondo. Brali se po krátké známosti, zamilovaní a plní očekávání. Přesto se možná křehká blondýnka chystala vydat trochu jinou cestou – staršího z bratrů totiž znala mnohem dříve! Potkali se na natáčení filmů Seznamka, a pak se pravidelně vídali na premiérách.

Nepotkali se v pravý čas

Nikdy se jí však nepovedlo se k Martinovi dostat natolik blízko, aby mezi nimi něco vzniklo. Nebo si zkrátka nebyli souzeni. Muž, kterého si vzala, Martinův mladší bratr Ondřej, ji přitom zprvu moc nebral.

Nakonec to ale byla jeho romantická duše, která ji naprosto uchvátila. Dlouho do noci si každý den telefonovali, Ondřej jí citoval poezii - a když se konečně viděli, bylo to, jako by se snad vzali odjakživa. Není pochyb, že právě Martin byl půvabné a talentované Šárce souzený. Dnes už na taková romantická gesta nemají čas, ale dodnes na to oba s dojetím vzpomínají.

Dalším krokem je rodina

Společně žijí na statku u Orlické přehrady uprostřed krásné přírody, a nic jim tam nechybí. Není divu, že právě on je mužem, se kterým by ráda založila rodinu. Jenže na to zatím nedošlo.

„To není na nás, to se musí dít vůle Boží,“ doufá herečka, že se jim poštěstí co nejdříve. Navíc se Kraus zřejmě nemůže dočkat, až bude mít svou ženu na chvíli doma. Natáčení Labutě s Adamem Vaculou mu možná nebylo dvakrát po chuti.

Foto: se souhlasem TV Nova

Zlatá labuť se chýlí ke svému závěru

Žárlil manžel na Vaculu?

„Spíš bychom na sebe mohli žárlit, když točím ve Zlaté labuti s Adamem Vaculou, kde se tolik neznáme a může tam přeskočit nějaká jiskra neznámého okouzlujícího muže nebo ženy. Tam je to spíš nebezpečné. Ale jsme herci a víme, že k naší profesi to holt patří – hrát s někým milostné příběhy. Už se od toho umíme odstřihávat,nechala se slyšet krátce předtím, než natáčení skončilo.

Možná, že teď pro Krausovou přijde čas na rodinné povinnosti!

Zdroj: redakce, lifee.cz, extra.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz