Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít chybu na obrázku do 10 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Quangpraha

Domek jako z pohádky hezky zapadá do okolní přírody. Láká k posezení uprostřed zeleně. Ale něco je na obrázku špatně. Poznáte co?

Článek

Posedět si na terásce malého domku obklopeného zelenými rostlinami, může být velice uklidňující. K relaxaci jako stvořené. Že by tam byla nějaká chyba, se ani nechce věřit. Ale je tam. Pokusíte se ji najít? Super. Máte na její nalezení čas 10 sekund. Není to mnoho, že? Vaše oči musí být velmi rychlé a pozorné. Zároveň je třeba také zapojit mozek, který vám s identifikací pomůže. Napněte tedy všechny síly a do 10 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Quangpraha

Do 10 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Přišli jste na to, kde je chyba?
Ano, přišli a ve stanoveném čase.
48,1 %
Na chybu jsme přišli, ale času bylo málo.
12,3 %
Ne, na chybu jsme vůbec nepřišli.
39,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 341 čtenářů.


Jak se vám relaxovalo u zeleného domku? Dokázali jste při tom chybu odhalit? Ano? Tak to je skvělé. Máte výborný zrak a rychlý postřeh. Komu se chybu nedaří najít, je tu pro něho níže obrázek bez chyby. Důkladně si oba prohlédněte a to by bylo, abyste chybu také nenašli.

Foto: Pixabay - Quangpraha

Obrázek bez chyby.

Máte jí? Tak to je paráda. A aby vše bylo tak, jak má být, je potřeba chybu odhalit. Ta se nachází na pravé půlce dveří, kde chybí spodní pant. Odvedli jste skvělou práci, tak se můžete jít zrelaxovat do zelené přírody.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz