Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít chybu na obrázku do 7 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Makabera

Dívat se z bazénu na moře, je perfektní a uklidňující záležitost. To prostě nemá chybičku. I když vlastně má. Alespoň na obrázku. Najdete ji?

Článek

Bazén, slunečník, lehátka a nádherný výhled na nekonečně modrou hladinu moře. To je dokonalé. Ale ne tak úplně. Na obrázku této idylky se vyskytla chyba. Dokážete ji najít? A k tomu do 7 sekund? Vyzkoušejte to a přesvědčte se o svých postřehových schopnostech. Jste na tom skvěle nebo trochu pokulháváte? To snadno zjistíte, když se do plnění úkolu pustíte. Začněte hned a do 7 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Makabera

Do 7 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu najít do 7 sekund?
Ano, dokázali.
85,9 %
Chybu jsme najít dokázali, ale po více než 7 sekundách.
5,7 %
Ne, vůbec jsme chybu nenašli.
8,4 %
Celkem hlasovalo 476 čtenářů.


Pátrání po chybě u bazénu s výhledem na moře je u konce. Stihli jste chybu vypátrat? Jestliže ano, přijměte gratulaci. Váš mozek, zrak i postřeh odvedli výbornou práci. Pokud na chybu nemůžete přijít, nezoufejte. Připlouvá k vám pomoc v podobě obrázku bez chyby, který si níže prohlédněte. Oba si porovnejte a chybu také najdete.

Foto: Pixabay - Makabera

Obrázek bez chyby.

Relaxační chvilka dospěla k úplnému závěru. Někdo chybu našel hned, někdo později. A kdo ji nenašel vůbec, pro toho je zde řešení hádanky. Chyba se skrývá v odrazu vody v bazéně, kde chybí odraz sloupu vedle lehátka vlevo. Úkol je vyřešen. Postřeh procvičen. A tak to má být.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz