Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít klarinet? Zkuste to

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Havos123

V tajemné komnatě je spousta věcí. Mezi nimi i klarinet, který se však někam ztratil a není k nalezení. Budete tak šikovní a najdete ho?

Článek

Ve staré komnatě se nachází mnoho rozličných věcí. Někde je tam také klarinet, který jeho majitel urputně hledá a nemůže najít. Pomůžete mu? K nalezení klarinetu máte však pouhých 9 sekund. Pokusíte se úkol splnit a klarinet najít? Pokud ano, je to skvělá zpráva. Procvičíte si svůj zrak i postřeh a na chvíli se odreagujete od svých starostí. Jděte do toho a do 9 sekund najděte na obrázku klarinet.

Foto: Pixabay - Havos123

Do 9 sekund najděte na obrázku klarinet.

Anketa

Dokázali jste klarinet najít?
Ano a včas.
28,6 %
Ano, dokázali, ale až po delší době.
21,4 %
Ne, klarinet jsme vůbec nenašli.
50 %
Celkem hlasovalo 14 čtenářů.


Prohledat komnatu v tak krátké době, nebylo jen tak. Kdo dokázal úkol splnit ve stanoveném čase, odvedl obdivuhodný výkon. Se svým zrakem i postřehem je na tom výtečně. Komu se klarinet najít nepodařilo, nevadí. Už jen, že se o to pokusil, je chvályhodné. A nic není ztraceno. Příště to jistě vyjde. A kde se klarinet nachází, se můžete podívat na obrázku níže, kde je vyznačen.

Foto: Pixabay - Havos123

A tady je klarinet.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz