Hlavní obsah
Hry

Dokážete najít nesrovnalost v pěveckém sboru do 15 sekund?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - PublicDomainPictures

Pěvecký sbor je perfektní. Všichni skvěle zpívají, vše klape tak, jak má a nikde žádná chybička. Anebo ano? Další záhada pro chtivé detektivy a objevitele.

Článek

Zpívání ve sboru je krásná věc. Všichni jsou skvěle sladění a žádná chybička se tam nesmí vloudit. Ale bohužel, chybička si cestu našla a vybrala si zrovna pěvecký sbor. Pro všechny nadšené detektivy a luštitele hádanek je tu další úkol. Vypátrejte chybu na obrázku pěveckého sboru. Abyste se zařadili mezi pátrací elitu, musíte chybu objevit do 15 sekund. Troufnete si na tuto výzvu? Jste-li nachystáni, pusťte se do pátrání.

Foto: Pixabay - PublicDomainPictures

Najděte chybu na obrázku do 15 sekund.

Anketa

Podařilo se vám najít chybu do 15 sekund?
Ano, úplně s přehledem.
63,1 %
Ano, ale 15 sekund na to nestačilo.
7,7 %
Ne, vůbec nepodařilo.
29,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 678 čtenářů.



Vaše pátrací akce je u konce. Byli jste tentokrát úspěšní? Máte-li dobrý postřeh, tak to zajisté žádný problém nebyl. A pokud se vám chybu nedaří najít, nezoufejte. Níže je tu pro vás obrázek bez oné chyby a při jejich porovnání na to zcela jistě přijdete.

Foto: Pixabay - PublicDomainPictures

Obrázek bez chyby.


Tak co, už jste chybu našli? Určitě ano. A jen pro pořádek, chybou je chybějící nos u zpěváka s brýlemi vlevo nahoře. Zábavné úkoly posilují nejen vaše smysly, ale pomáhají odbourat stres a zlepšit náladu. Tak snad jste si jí také vylepšili nejen pro dnešek, ale i pro následující dny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz