Hlavní obsah
Hry

Dokážete objevit další zvíře na obrázku do 7 vteřin?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Liacarmona

U bazénu rádi tráví letní horké dny nejen lidé, ale i psí mazlíčci. Osvěžit se přišel i pejsek na obrázku společně s dalším zvířecím kamarádem. Vidíte ho?

Článek

Ochladit se v parných letních dnech potřebují jak lidé, tak zvířata. Zadovádět si v bazéně láká i veselého pejska na obrázku. Je tam s ním i další zvířecí kamarád, jen se trochu zamaskoval, aby nebyl tolik vidět. Najdete ho? Máte na to 7 sekund. A tím dalším zvířátkem na obrázku je šnek. Budete schopni ho najít v tak krátkém čase? Pokud to dokážete, budete opravdu dobří. Jste-li nachystáni pokořit další výzvu, na nic nečekejte a najděte do 7 sekund na obrázku šneka.

Foto: Pixabay - Liacarmona

Do 7 sekund najděte na obrázku šneka.

Anketa

Objevili jste šneka?
Ano a do 7 sekund.
54,4 %
Ano, objevili, ale po delší době.
8,8 %
Ne, vůbec neobjevili.
36,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 204 čtenářů.

Dokázali jste úkol úspěšně splnit a do 7 sekund najít na obrázku šneka? Ano? Tak přijměte gratulaci, jste skvělí. I pejsek z toho má obrovskou radost. A jestli jste šneka neobjevili, vůbec nevadí. Hlavním účelem je zábava a odpočinek od všech možných starostí. Pokud chcete vědět, kde se šnek nachází, podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačen. Příště to určitě vyjde. A teď honem za pejskem, už čeká a chce si hrát.

Foto: Pixabay - Liacarmona

A tady je šnek.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz