Hlavní obsah
Hry

Jak dobrý máte postřeh a logické myšlení? Otestujte se!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - BrinMacen

Chcete se dozvědět, jak jste na tom s logickým myšlení a postřehem? Vyzkoušejte následující obrázkový úkol a prověřte své schopnosti. Jste připraveni?

Článek

Někdo má logické myšlení rozvinuto více, někdo méně. Jeden má rychlý postřeh a druhému to trvá déle. Každý je nějaký a každý má ty své schopnosti, ve kterých je lepší než ti druzí. Jak jste na tom s postřehem a logickým myšlením, se můžete dozvědět právě teď. Stačí splnit následující úkol. Do 8 sekund musíte najít na obrázku chybu. Abyste chybu správně identifikovali, budete potřebovat logické myšlení. A jelikož čas na splnění není nikterak dlouhý, tak se vám bude hodit i velmi rychlý postřeh. Jste-li připraveni, dejte se do plnění úkolu a do 8 vteřin najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - BrinMacen

Do 8 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Stihli jste chybu najít?
Ano, stihli.
45,6 %
Chybu jsme našli, ale až po delší době.
15 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
39,4 %
Celkem hlasovalo 206 čtenářů.

Testování vašeho postřehu a logického myšlení je u konce. Jak jste dopadli? Pokud jste zvládli chybu najít v časovém limitu, jste dobří. Vaše logické myšlení i postřeh jsou na velmi dobré úrovni. Pokud jste chybu našli, ale o něco déle, tak jste na tom celkem dobře, jen rychlý postřeh bude třeba trochu vypilovat. A kdo chybu vůbec nenašel, pro toho je níže obrázek bez chyby, který mu pomůže chybu snáze najít díky porovnání obou obrázků.

Foto: Pixabay - BrinMacen

Obrázek bez chyby.


Nyní již úkol splnil jistě každý. Můžete se radovat. Vaše logické i postřehové schopnosti jsou zdárně otestovány. A alespoň víte, na čem do příště zapracovat. A kde hledaná chyba je? Ta se nachází na autě, kde u předních dveří chybí klika na otevírání. Paráda. Úkol splněn. Určitě jste si s ním jistě hravě poradili. Jen tak dál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz