Hlavní obsah
Hry

Kam se náš mýval ztratil? Jakoby se ptaly kočičky. Pomůžete jim ho najít?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Upřené pohledy roztomilých kočiček jsou plné otázek. Jejich oblíbený kamarád mýval se někam zatoulal. Zkusíte ho vypátrat?

Článek

Prosebné kočičí oči by si přály zpátky kamaráda mývala. Malý rošťák se někam ztratil a kočičkám se po něm stýská. Jenže teď mají svoji siestu, tak se jim do hledání nechce. Uděláte kočičkám radost a mývala jim najdete? To budete hodní. Jen mějte na paměti, že musíte mývala najít do 9 vteřin. Zvládnete úkol splnit i přes tuto časovou překážku? Jestliže jste se rozhodli kočičkám pomoci, udělali jste správně. Nejen, že jim uděláte radost, ale také si procvičíte své postřehové schopnosti. A to není nikdy na škodu. Dejte se do hledání právě nyní a do 9 sekund najděte na obrázku mývala.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 9 sekund najděte na obrázku mývala.

Anketa

Dokázali jste kočičkám mývala najít?
Ano a v časovém limitu.
0 %
Mývala jsme objevili, ale o něco déle, než byl limit.
50 %
Ne, mývala jsme vůbec nenašli.
50 %
Celkem hlasovali 2 čtenáři.


Budou mít kočičky z vašeho pátrání radost nebo ne? Pokud jste mývala našli včas, tak zajisté ano. A moc vám děkují za pomoc. Jestliže se vám ho najít nepodařilo, nevadí. I snaha se cení. A tréninku není nikdy dost. Jste-li zvědaví, kde se mýval nachází, podívejte se na obrázek níže. Teď mohou kočičky v klidu pokračovat ve své siestě.

Foto: Pixabay - Beasternchen

A tady se ukrývá mýval.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám