Hlavní obsah
Hry

Máte dobrý postřeh? Vyzkoušejte následující úkol

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Chcete-li si otestovat váš postřeh, je následující úkol právě pro vás. Budete potřebovat rychlost a výborný zrak. Jste připraveni?

Článek

Procvičovat si svůj zrak a postřeh, je skvělá věc. Nyní máte velkou příležitost si prověřit, jak na tom se svými postřehovými schopnostmi jste. Na obrázku plném třešní musíte do 6 vteřin najít ředkvičku. Dokážete to? Pokud úkol úspěšně zvládnete, můžete být se svými postřehovými schopnostmi spokojeni. Třešně už na vás čekají, tak se dejte do práce a do 6 sekund najděte na obrázku ředkvičku.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 6 sekund najděte na obrázku ředkvičku.

Anketa

Našli jste ředkvičku do 6 sekund?
Ano, v pohodě našli.
68,3 %
Našli, ale až po delší době.
24,4 %
Ne, vůbec jsme jí nenašli.
7,3 %
Celkem hlasovalo 41 čtenářů.


Dalo vám práci objevit ředkvičku mezi tolika třešněmi? Nebo to byla hračka? Pokud jste ji dokázali najít včas, můžete se radovat ze svého výkonu. Váš postřeh je na skvělé úrovni. Jestliže vám ředkvička uniká, nevadí. Pravidelným tréninkem si můžete své postřehové schopnosti zdokonalit. A kde je ředkvička ukrytá? Na to se můžete podívat na obrázku níže, kde je vyznačena.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady je ředkvička.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz