Hlavní obsah
Hry

Na pláži se schoval tukan. Najdete ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Nextvoyage

Pohled na krásné, modré, širé moře z lehátka je úchvatný. K tomu šumění vln a relaxace je dokonalá. Nejlépe nerušena žádnými lidmi. Jako na obrázku, kam se však zatoulal tukan.

Článek

Klid na pláži si přilétl vychutnat i tukan. A než přijdou první lidé, je třeba ho najít. A ti tam budou za 8 sekund. Což je mžik. Proto je třeba prolétnout pláž očima co nejrychleji a přesto důkladně. Kam se tukan schoval, musíte odhalit vy. Jste-li nachystáni, vydejte se na pláž a do 8 sekund najděte na obrázku tukana.

Foto: Pixabay - Nextvoyage

Do 8 sekund najděte na obrázku tukana.

Anketa

Objevili jste tukana včas?
Ano, samozřejmě objevili.
78 %
Ano, objevili, ale v čase to nebylo.
6 %
Ne, vůbec jsme ho neobjevili.
16 %
Celkem hlasovalo 50 čtenářů.


Osmisekundová chvíle pro nalezení tukana vypršela. Stihli jste tukana najít? Pokud ano, skvělá práce. Tukan má velkou radost. Jestliže se vám nedařilo, nic se neděje. Pokochat se pohledem na moře je také výborný relax. A kdo je zvědavý, kde se tukan nachází, ať se podívá na obrázek níže, kde je vyznačen. A tím dnešní relaxační chvilka končí.

Foto: Pixabay - Nextvoyage

A tady je tukan.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz