Hlavní obsah
Hry

Najdete na trhu s ovocem a zeleninou opici do 12 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

Trh s ovocem a zeleninou je nabytý k prasknutí. Na takovou spoustu dobrot, dostala chuť i opice, která se tam schovala. Dokážete jí vypátrat?

Článek

Kdo by neodolal nepřebernému množství čerstvé zeleniny a ovoce. Člověk by samou radostí nevěděl, co vybrat. Natož pak opice, která dostala na tyto dobroty také chuť. Musela se však schovat, aby jí jen tak někdo neviděl. Budete schopni jí do 12 sekund vypátrat? Když to dokážete, budete opravdu dobří. V takovém množství ovoce a zeleniny to nebude vůbec nic jednoduchého. Otestujte si váš postřeh a do 12 sekund najděte na obrázku opici.

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

Do 12 sekund najděte na obrázku opici.

Anketa

Dokázali jste opici najít?
Ano, dokázali a v čase.
69,6 %
Dokázali, ale po delší době.
7,3 %
Ne, vůbec nedokázali.
23,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 191 čtenářů.


Už jste se prokousali ovocem i zeleninou a našli schovanou opici? Jestli jste jí dokázali v čase objevit, přijměte velkou gratulaci. Váš výkon je famózní. Jen tak si na vás nikdo nepřijde. Ani opice. Pokud trošku tápete a opice si z vás dělá dobrý den, nevěste hlavu. Nejste první ani poslední, komu se jí nedaří najít. Důležitá je především zábava a relaxace. Schválně to dejte vyzkoušet i někomu dalšímu, zda budou tak dobří jako vy nebo ne. A pak se podívejte na obrázek níže, kde je opice odtajněna.

Foto: Pixabay - SilkeSchmid

A tady se schovává opice.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz