Hlavní obsah
Hry

Objevte chybu na horské túře do 7 sekund

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - Socialissue

Je krásný den. Sluníčko příjemně hřeje při procházce horskou krajinou. Dokonalost sama. Ba ne. Něco tam není v pořádku. Odhalíte, co?

Článek

Chlapec si spokojeně vykračuje horskou stezkou. Sluníčko na něj příjemně svítí. Všechno se zdá být krásné a bezchybné. Ale není. Chybička se na obrázku přeci jen vyskytla. A vaším úkolem bude, jí do 7 sekund najít. Jste jistě velmi šikovní, takže to hravě zvládnete, jako vždycky. Směle do toho a půl je hotovo. Tak na nic nečekejte a do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Socialissue

Do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Objevili jste chybu v daném čase?
Ano, samozřejmě.
87,8 %
Objevili, ale čas byl zapotřebí delší.
5,8 %
Ne, vůbec jsme ji neobjevili.
6,4 %
Celkem hlasovalo 172 čtenářů.


Jak se vám líbila procházka v horách? Bylo to celkem jednoduché, že? Procvičovat svůj mozek i zrak je důležité. Komu se zadařilo, výborně. Kdo se stále snaží, je tu pro něj nápověda v podobě obrázku bez chyby. Oba si je prohlédněte a chybu uvidíte mrknutím oka.

Foto: Pixabay - Socialissue

Obrázek bez chyby.

Super. Pátrací akce na procházce v horách je u konce. Našli jste hledanou chybu? Určitě ano. A co bylo onou chybou? Byl to chybějící jeden roh u beránka. Ale ani tato chyba nezabránila veselé náladě při cestě přírodou. Tak si také nenechte svojí dobrou náladu ničím zkazit a usmívejte se.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz