Hlavní obsah
Hry

Odhalit chybu na obrázku nebude snadné. Dokážete to do 9 sekund?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SabFrei

Příjemně si posedět u vody s chlazeným nápojem, je v horku nejlepším odpočinkem. Letní siestu na obrázku však narušila chyba. Najdete ji?

Článek

Pohodlně se usaďte nejlépe někde v chládku. K tomu si dejte studený nápoj a odreagujte svůj mozek při plnění postřehového úkolu. Musíte na obrázku najít chybu do 9 sekund. Myslíte si, že to v pohodě zvládnete? No, možná, že to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Jste-li důvtipní, pozorní a rychlí, tak se vám to jistě podaří. A právem se budete moci radovat ze svého úspěchu. Otestujte si své schopnosti právě teď a do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - SabFrei

Do 9 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste chybu objevit?
Ano, dokázali a včas.
77,2 %
Dokázali, ale trvalo to déle.
6,4 %
Ne, vůbec nedokázali.
16,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 202 čtenářů.


Podařilo se vám úspěšně vyplnit relaxační chvilku? Jestli jste chybu našli do 9 sekund, jste šikovní a zasloužíte si uznání. Můžete být na sebe pyšní. Komu se chybu nedaří najít, ať nesmutní, je tu pro něho pomoc v podobě obrázku bez chyby. Když si je oba porovnáte, musíte na chybu přijít hned.

Foto: Pixabay - SabFrei

Obrázek bez chyby.


Nyní už chybu vypátral snad každý. A kdeže se chyba nachází? Je v odrazu brýlí, kde chybí uprostřed nosník. Svěží nápoj je vypit a relaxační chvilka je pro dnešek u konce. Posilujte však svojí mysl i nadále.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz