Hlavní obsah
Hry

Pozor na chybu v práci. Najdete ji dříve, než vás nadřízený načapá?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - SabFrei

Takto jednou dopadne každý, díky neustálému prodlužování odchodu do důchodu. V práci až do konce života. Tak co si ten pracovní čas trochu zpestřit? Třeba hledáním chyby. Chcete?

Článek

Trávit život v práci, kdybychom si už měli užívat klidu stáří, může být pěkná otrava. Proto je třeba si tuto dobu trochu zpestřit. Máte čas 7 sekund, než přijde nadřízený. Stihnete v tomto časovém presu najít na obrázku chybu? Jestliže to v pohodě dáte, tak máte za sebou jistě dobrý trénink ze svých pracovních dní. Znáte to. Klídek, pohodička, odpočinek. Pak, pozor někdo jde, tak děláte, že urputně pracujete a když je nebezpečí pryč, tak opět klídek, pohodička. Až budete zase ve fázi klídek, pohodička, tak se zadívejte na obrázek a do 7 sekund na něm najděte chybu.

Foto: Pixabay - SabFrei

Do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Stihli jste chybu objevit?
Ano, klídek, pohodička.
73,9 %
Chybu jsme našli, ale čas nestačil.
2,2 %
Ne, chybu jsme vůbec nenašli.
23,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 46 čtenářů.


Stihli jste najít chybu v čase 7 sekund? Ano? Tak to jste odvedli výbornou práci. Je vidět, že trénujete často a poctivě. Kdo chybu nenašel, ať nezoufá. Až bude mít další chvilku klidu, ať si prohlédne níže obrázek bez chyby. Když si je oba porovná, chybu také najde hned.



Foto: Pixabay - SabFrei

Obrázek bez chyby.

Teď už chybu jistě objevil každý. Tak jen pro úplnost, chyba se nachází na židli staré dámy, kde chybí část pístu pod sedákem. No, ještě štěstí, že paní nespadla ze židle. Teď už ale relaxační chvilka končí, tak honem do práce. Kdo v práci není, je třeba na dovolené nebo marodí, tak ať si užívá klid a pohodičku bez práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz