Hlavní obsah
Hry

Rejnok ve slunečnicovém poli? Nevídané. Najdete ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Niki_emmert

Rejnoka by hledal ve slunečnicovém poli málokdo. Přesto tam opravdu je. A vy ho musíte, co nejrychleji najít. Jdete do toho?

Článek

Lán slunečnic a západ slunce jsou krásnou podívanou. Jistě by tam nikoho nenapadlo hledat rejnoka. Leč, opravdu tam je. A kde? To už je na vás, abyste ho našli. Máte na to 12 sekund. Myslíte, že to bude stačit? Vyzkoušejte a uvidíte. Váš postřeh se již těší na prověření. Když se vám rejnoka podaří v čase najít, budete opravdoví machři.Pusťte se do úkolu a do 12 sekund najděte na obrázku rejnoka.

Foto: Pixabay - Niki_emmert

Do 12 sekund najděte na obrázku rejnoka.

Anketa

Našli jste rejnoka?
Ano, našli a v čase.
88,2 %
Ano, našli, ale po delší době.
0 %
Ne, vůbec nenašli.
11,8 %
Celkem hlasovalo 17 čtenářů.


Vypátrat rejnoka ve slunečnicovém poli, bylo jako hledání jehly v kupce sena. Nebo ne? Pokud jste úkol úspěšně zvládli, jste opravdoví machři a váš zrak je výtečný. Jestliže jste za žádnou cenu rejnoka nemohli najít, nesmutněte. Nejste v tom zdaleka sami. Pravidelným tréninkem si však můžete své postřehové schopnosti vylepšit. Jste-li zvědaví, kde se rejnok nachází podívejte se na obrázek níže, kde je vyznačen.

Foto: Pixabay - Niki_emmert

A tady je rejnok.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz