Hlavní obsah
Seberozvoj

Stává se vám, že často musíte čelit následkům nesprávných rozhodnutí?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - qimono

Určitě každý z nás zažil, že se dostal do situace, kdy se musel mezi něčím rozhodnout. Na základě rozumu provedete určité rozhodnutí a po čase zjistíte, že nebylo správné.

Článek

V tu chvíli si řeknete, kdybych se býval jinak rozhodnul nebo udělal jinak to či ono, mohl jsem na tom být lépe. Kdybych tak měl tenkrát nějakého rádce, který by mi poradil nebo naznačil jak se zachovat, bylo by to snazší. Kéž by u mě fungovala správná intuice.

Foto: Pixabay - geralt

Každý má svého průvodce

Věřte, že každý má takového průvodce ukrytého sám v sobě. Schopnost intuice, vycítit správné řešení, rozeznat hrozící nebezpečí či zvolit si správnou cestu, je ukryto uvnitř mozku v orgánu zvaném šišinka mozková, jde o tzv. Třetí oko. Nachází se v místě mezi obočím a je to váš vnitřní zrak, který vám dává schopnost intuice, porozumění myšlenkám a pocitům jiných lidí, pozorování událostí na vzdálených místech a dokonce i schopnost vidět věci, které se teprve stanou.

Foto: Pixabay -darksouls1

Myslíte si, že se vás tyto schopnosti netýkají?

Naopak! Intuici třetího oka má každý z nás. Důvodem, proč neslyšíte její hlas, je nedostatečná aktivace třetího oka. U většiny lidí je tento orgán neaktivní. Dá se říci, že vaše třetí oko spí. Jeho probuzení není jednoduchý ani krátkodobý proces. Když však budete na jeho aktivaci intenzivně pracovat, začne se vám postupně otevírat. Začnou se vám zpřístupňovat schopnosti o kterých jste dosud netušili. A aby vám dokázala intuice správně sloužit a vést vás, je třeba posilovat třetí oko a snažit se o jeho probuzení a otevření.

Foto: Pixabay - fszalai


Jak otevřít třetí oko?

Způsobů jak probudit třetí oko je několik. Jednou z nejčastějších metod je meditace, při níž soustředěním svojí pozornosti doprostřed čela dokážete do tohoto místa koncentrovat svou vnitřní energii, která proudí mezi jednotlivými čakrami. Tato energie postupně nabíjí spící třetí oko, které se začíná pomalu probouzet.

Foto: Pixabay - Activedia


Jak poznat, že se třetí oko otevírá?

Probuzení a otevírání třetího oka je pozvolné. Postupně začnete vnímat schopnosti, které jste dosud neměli. Budete více kreativní, plní tvůrčích nápadů. Snáze si zapamatujete své sny, které budou živější. Pocítíte vnitřní klid a začnete vnímat přítomnost nadpozemských bytostí, které se vás budou snažit vést. Uslyšíte či uvidíte věci, které ostatní nevnímají. Můžete pocítit emoce jiných lidí, vidět jejich auru nebo vědět dopředu co se stane.

Nezoufejte, pokud se neprobudí hned. Často trvá měsíc, než dokáže prozřít a spatřit světlo světa. Proto nepřestávejte ve svém snažení. Pokud vytrváte, odmění se vám schopnostmi, které změní váš život.

Třetí oko je bránou k duchovním světům.

Zdroj: www.monikasicova.cz

Anketa

Máte zkušenost se svým třetím okem?
Ano, mám a mohu se na něj spolehnout.
25 %
Ne, nemám , ale zajímá mě to a fascinuje.
25 %
Ne, nemám a nezajímá mě to.
50 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 4 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz