Hlavní obsah
Hry

Víte, jak vypadá psoun? Zkuste ho do 15 sekund najít na obrázku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - JillWellington

Na lákavou vafli s borůvkami se sbíhají všechny chutě. Jako dezert ke kávě, výborná věc. A u toho relaxovat spolu s postřehovými obrázkovými úkoly. Zvládnete i ten následující?

Článek

Chutný dezert si přišel obhlédnout i psoun. Dokonale se však schoval a vy ho musíte do 15 sekund najít. Zvládnete to? Nebude to nic jednoduchého. Jste připraveni se poprat s touto výzvou? Pokud jste odpověděli ano, dobře jste udělali. Otestujte si své postřehové schopnosti a do 15 sekund najděte na obrázku psouna.

Foto: Pixabay - JillWellington

Do 15 sekund najděte na obrázku psouna.

Anketa

Vyhrál hru na schovávanou psoun nebo vy?
Psoun neměl šanci, našli jsme ho do 15 sekund.
75 %
Psoun se snažil, ale i když to bylo po časovém limitu, byl nakonec objeven.
6,3 %
Psoun vyhrál, vůbec jsme ho neobjevili.
18,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 32 čtenářů.


Jak jste si poradili s psounem? Dokázali jste jeho důmyslný úkryt do 15 sekund najít? Pokud ano, tak klobouk dolů. Váš výkon je opravdu famózní. Je vidět, že máte skvělý postřeh anebo pravidelně trénujete. A to je velmi dobře. Jen tak dál. Jestliže se vám psouna nepodařilo najít, nesmutněte, nejste zdaleka sami. Na obrázku níže se můžete podívat, kam se psoun schoval. Jeho úkryt v čajové lžičce byl fenomenální. Pro útěchu si dejte nějaký dobrý dezert, třeba vafli s borůvkami.

Foto: Pixabay - JillWellington

A tady je psoun.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz