Hlavní obsah
Hry

Bude pro vás hledání chyby na obrázku lehkým či těžkým úkolem? Zjistěte to

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Chvíle rodinné pohody jsou k nezaplacení. Společně strávený čas s dětmi při hře, jim dá více než vše ostatní. I přesto, že je tam chyba. Najdete jí?

Článek

Rodinka se sešla, aby si spolu zahráli hru. Skvěle se baví a užívají si chvíli, kterou spolu mohou strávit. A ani netuší, že tam došlo k chybě. Chcete si zahrát s nimi? Tak najděte na obrázku chybu do 12 sekund. Když to zvládnete, budete vítězové. Hrát si můžete v každém věku. Ať jste malí nebo velcí, hraní přináší radost a potěšení. Proto si zahrajte na detektivy a do 12 sekund odhalte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Do 12 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Vypátrali jste chybu v časovém limitu?
Ano, vypátrali.
47,6 %
Vypátrali, ale čas nestačil.
7,8 %
Ne, vůbec nevypátrali.
44,6 %
Celkem hlasovalo 103 čtenářů.


Hra se blíží do finále. Komu z vás se podařilo zvítězit a najít na obrázku chybu do 12 sekund? Pokud jste to právě vy, přijměte gratulaci. Jste skvělí detektivové, stejně jako poručík Columbo. Kdo chybu ještě neobjevil, je tu pro něho nápověda v podobě obrázku bez chyby, který si můžete níže prohlédnout. Když si oba porovnáte, na chybu jistě přijdete.

Foto: Pixabay - Beasternchen

Obrázek bez chyby.

Nyní již hádanku vyluštil jistě každý. A kde se nachází? Chyba je na dívce uprostřed, kde ji na svetříku chybí druhý knoflík shora. Hra skončila a  detektivní záhada je úspěšně vyřešena. Buďte tak dobří i nadále.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz