Hlavní obsah
Hry

Zelenina je zdravá. Dostal na ní chuť i králík. Najdete ho?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Zeleninu někdo miluje a někdo nesnáší. Nic na tom však nemění fakt, že je zelenina zdravá. A sladkou mrkvičku se vydal hledat i králík. Dokážete ho najít?

Článek

Příznivci zeleniny by nad takovou hromadou různých druhů zaplesali radostí. A už by vymýšleli, zda jí zpracovat do jídla nebo polévky či za syrova do salátu. Možností je nepřeberné množství. Po sladké a šťavnaté mrkvičce zatoužil i králíček a vydal se jí hledat. Vypátráte, kde se právě nachází? Máte na to však jen 7 vteřin. Pokusíte se i tak o to? Králíček bude rád, když mu mrkvičku pomůžete najít. Na nic nečekejte a do 7 sekund najděte na obrázku králíka.

Foto: Pixabay - Flutie8211

Do 7 vteřin najděte na obrázku králíka.

Anketa

Našli jste, kde se králík nachází?
Ano, našli a 7 vteřin stačilo.
43,2 %
Našli, ale 7 vteřin nestačilo.
11,5 %
Ne, nenašli.
45,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 148 čtenářů.


Jak jste se prokousali zeleninou? Byla sladká a šťavnatá nebo tvrdá a hořká? A co králík, byli jste úspěšní a odhalili ho včas? Tak gratulujeme! Máte výborný postřeh. A jestli ho nevidíte, nezoufejte. Každý nemůže vidět vše. Příště to jistě vyjde. Na obrázku níže se můžete podívat, kde se králík nachází. A teď si můžete dát sladkou zeleninku.

Foto: Pixabay - Flutie8211

A tady je králík.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz