Hlavní obsah
Umění a zábava

Želvička utekla z domu. Máte 9 sekund, abyste ji našli. Vypátráte ji?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay - rafroumans

Želvička utekla ze svého domu a není k nalezení. Venku je plno sněhu a mráz, tak je třeba ji co nejrychleji najít. Přidáte se k pátracím týmu a pomůžete ji najít dříve, než bude pozdě?

Článek

Rozhodli jste se želvičku najít? Výborně! Vaše pátrací akce může začít. Připravte svůj bystrý zrak a prohlédněte detailně každé místečko na obrázku. Dejte však pozor, ať nezapadnete do sněhu. Je ho všude velká hromada a pořád sněží. Pátrejte co nejrychleji. Aby želvička nezmrzla, musíte ji objevit do 9 sekund. Kam se ta želvička jen mohla schovat? Jděte a najděte ji.

Foto: Pixabay - rafroumans

Najděte ztracenou želvičku do 9 sekund.

Anketa

Stihli jste najít želvičku do 9 sekund?
Ano, stihli.
61,9 %
Želvičku jsme sice našli, ale o trochu déle než byl časový limit.
8,7 %
Želvičku se nám vůbec najít nepodařilo.
29,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 312 čtenářů.

Byla vaše pátrací akce úspěšná? Pro trénované oko to určitě žádný problém nebyl a želvička byla včas zachráněna. A pokud jí nemůžete najít, nevadí. Důležité je, že jste se o to alespoň pokusili. A příště budete jistě úspěšnější. A zajímá vás, kam želvička utekla? Tak se podívejte na obrázek níže, kde je zaškrtnuto, kde se nachází. Pokud ji i přesto špatně vidíte, zkuste si jí přiblížit.

Foto: Pixabay - rafroumans

A tady je ztracená želvička.


Je tam, že ano? Vylezla horním oknem a nedokázala se vrátit. A díky vaší pátrací akci byla nalezena. A vy jste si alespoň procvičili svůj rychlý postřeh a zrak. A to není nikdy na škodu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz