Hlavní obsah
Názory a úvahy

Paní Konečná, lžete? Ano, ale…

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Musím reagovat na reakci k paní Konečné a shrnutí doby minulé, ve které autor žil.

Článek

Vše, co bylo napsáno a lidé v reakcích notně podpořili, je pravda, ale…Rok 1989 - revoluce - euforie -vystřízlivění - zklamání - přežívání. Pokud po revoluci nezakázali KSČ(KSČM), pak to zločinci nejsou a jsou (chybně) legitimní stranou. To je demokracie. Kuponová privatizace, rozkrádání majetku( v té době pravičáky), zneužívání sociálních dávek po miliardách, mnohdy nesmyslné amnestie (hospodářské rozkrádání) za účasti Klause, kdy je ten samý pán poté osvobodil, to je holt demokracie, kde si někteří myslí, že mohou s mocí všechno. Rozdíl od komunistů? Nezavírají se lidi za svůj názor, ale pokud není v souladu s většinovým, raději ho neříkejte nahlas. Vzpomeňte si na volbu prezidenta. Tolik nenávistných reakcí na to, že nechci volit Pavla, to jsem dlouho nezažil a ne, nechtěl jsem ani Babiše!

Nepamatuji po revoluci pravičáckou stranu, která by udělala něco pro obyčejné občany a zažil jsem všechny porevoluční vlády. Nynější pětikolka lže neustále, ale myslím si, že lidé už prozřeli a ve volbách jim to promítnou. Bohužel tu chybí taková středolevicová strana pro střední třídu a někdo nový. Takže se nám to zužuje zase na dvě uskupení (Babiš a AntiBabiš). Paní Konečná je jen výsledek, že i v demokracii může komunismus přežít. Paní Pekarová je také výsledek demokracie, ve které je možné udělat vše. Ač by ve volbách neuspěla, spojením pěti stran je předsedkyní poslanecké sněmovny. Za mě demokratický podvod, protože po volbách se zase všechny strany trhly, všechny mají svůj poslanecký klub (proč asi?) a nikomu to nevadí! Pokud někomu vadí bláboly paní Konečné, pak by paní Pekarová neměla snad ani nikde veřejně vystupovat, ale máme demokracii.Takže na závěr, komunismus už nikdy, ale pozor, komu svěřujeme tu naši demokracii.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám