Hlavní obsah
Sport

Proč Sparta nevyhrála?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Po Shamrocku jsem Spartu varoval, že chyby bude lepší soupeř trestat. Zatím nepotrestal…

Článek

Osobně jsem protrpěl zápas, kde mi přišlo, že si někteří hráči přišli večer jen tak zakopat a pak hurá na pivko.

Za 800,- ??jsem trpěl 70 minut do chvíle, kdy nastoupil Olatunji a hru okamžitě rozhýbal bojovností. Bohužel nechápu, proč nechá trenér Kuchtu, který je bez formy, na hřišti tak dlouho?! Naneštěstí se přidali další, od kterých se očekává, že mužstvo potáhnou. Haraslín je skvělý fotbalista, když ho to baví. Když ho to nebaví, jen se po každém faulu válí, jak když má zlomenou nohu. Mně tohle chování hrozně vadí. Preciado nula, Kaarinen nula, ale je po zranění. Pomalá hra, rozehrávka strašná, zase, kdy napadáním soupeře ztrácíme míč po pár přihrávkách v obraně. Kiksy v každém zápase. Přihrávka deset metrů dopředu a pak dvacet dozadu. Přechod žádný. Šance z útoků žádná, jen po standartkách.

S takovouto hrou Ligu Mistrů? Sparta může postoupit, ale musí změnit přístup, myšlení, včetně trenéra, který měl sáhnout ke změnám už o poločase.

Navrhuji terapii u pana Birmančeviče, který je fantastický. V devadesáté minutě sprintuje na stopera, nic nevypustí, to je hráč, který je od ostatních úplně jinde. V myšlení, technice, práce s balonem. Bojím se, že jeho talentu si brzy někdo v zahraničí všimne. Moc mu to ale přeju.

Od začátku sezony mě Sparta ještě herně nepřesvědčila. To, co stačí na Duklu, v Evropě neobstojí. Takže pánové, probuďte se, jinak pro vás poháry skončí dříve, než začnou!! Zase!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám