Hlavní obsah

ČR potřebuje akutně vládu pro vlastní zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Současná vláda ČR je na straně obránců demokracie v zahraničí, nebrání však nastupující anarchii ve vlastní zemi.

Článek

Zahraniční politika státu je důležitá, nikoliv však na úkor domácí politiky, jak je zřejmé z  dosavadní prezentace současné vlády.

Současní představitelé našeho státu jsou agilní v postojích k současnému dění ve světě, slepí jsou však k dění uvnitř.

Vládě je lhostejné nejen nerespektování právních a morálních norem, nad jejichž dodržováním by měla stavět chod celé společnosti ve všech oblastech jejího života.

Nevidí, že společenské vztahy, potažmo ekonomické, se řídí zásadou „volného stylu“

Nevidí stále narůstající drahotu ve všech oblastech lidského života, která již dosáhla rozměrů, proti kterým jimi dříve vysmívaná drahota za vlády A. Babiše byla procházkou cukrárnou.

Nic nedělá pro stále více se snižující úroveň všech služeb, které by naopak měly mít ve vyspělé demokracii zvyšující tendenci.

Tím vším současná vláda toliko se zahraničně politickou orientací přispívá k těžko napravitelným škodám v naší společnosti, v mezilidských vztazích nevylučuje.

Shrnuto: Současná vláda ČR je na straně obránců demokracie v zahraničí, nebrání však nastupující anarchii ve vlastní zemi.

ČR potřebuje akutně vládu pro vlastní zemi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz