Hlavní obsah

Ekonomické pilíře naší společnosti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Časy se mění.

Článek

V minulém režimu se naše společnost navzdory veřejným proklamacím dívala přes prsty na Romy, Vietnamce či Ukrajince.

Nyní shora uvedení jsou převážně ti, kteří očividně pracují ne naoko, jako naše většinová společnost početných úředníků, různých zprostředkovatelů a zprostředkovatelů zprostředkovatelů všeho, poradců, asistentů atd., atd.

Romové a Ukrajinci zastávají ty nejtěžší práce, které nechce dělat nikdo z naší většinové společnosti, zejména ve stavebnictví, vodohospodářství, úklidové práce atd., atd.

Vietnamci zejména v obchodní potravinářské oblasti pracují na svých prodejnách od nevidím do nevidím, zatímco našeho obchodníka (majitele zisků) není téměř vidět.

Koho je potom třeba si více vážit a ctít?

Je konečně na čase složit hold uvedeným pracovníkům za to, že jsou ekonomickými pilíři naší společnosti, na kterých závisí náš blahobyt, vyvracející v praxi toliko pohádkovou tezi, že bez práce nejsou koláče.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz