Hlavní obsah

Inzerát: Hledá se premiér ČR výměnou za jednoho ze dvou ministrů zahraničí.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Pozornost světa se upíná na setkání nejvyšších představitelů dvou velmocí.

Článek

Že v ČR máme de facto dva ministry zahraničních věcí ( prof. Petr Fiala a Bc. Jan Lipavský ), je realita .

Uvolněná pro řízení ČR jako státu,je fakticky funkce premiéra, když dosavadní premiér se specializoval na zahraničně politické záležitosti, které jej zcela pohltily tak, až ztratil kontakt s realitou života zejména v ČR.

Uvedenému mimo jiné nasvědčuje aktuální mediální zdání v ČR, jako by se pozornost světa upínala na setkání představitelů dvou velmocí.: Prezidenta USA a formálního předsedy vlády ČR.

Prezident USA si snad vedle řešení aktuálních závažných světových problémů našel chvíli , aby se zorientoval, kde vlastně geograficky se ČR nachází a kdo je žadatelem o setkání s ním.

Host chce dostát okázalosti ze své pozice rádoby pupku světa pro získání bodů do svých osobních ambicí, kterými jsou po předpokládané ztrátě ambicí ve vlastní zemi, získání ambice na některém z postů v EU.

Hostitel přijímá hosta jako eurohujera, jehož přijetí po dlouhém dožadování se nelze odmítnout. Tak si pro něj hodinku vyhradil.

Jak Ústava ČR žádá, potřebujeme premiéra.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz