Hlavní obsah
Názory a úvahy

Jsme obránci míru a demokracie, anebo Švejci ?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Fiala není pro vyslání našich vojáků na Ukrajinu.

Článek

Máme pokryteckou, anebo po....... vládu?

Premiér Fiala nesouhlasí s vysláním vojáků České armády do válečného konfliktu na Ukrajině přesto, že Severoatlantická smlouva tomu nebrání. Proč tedy ?

Chceme skutečně bránit napadený suverénní stát, který se doposud brání, co mu ubývající síly stačí a to především s  nasazením životů vlastních občanů ? Chceme současně čelit hrozbě napadení naší vlasti ?

Nenastala tedy situace, kdy své poslání obrany vlasti musí naplnit armáda ČR a to již na současném bojišti, na Ukrajině ?

Bránící se Ukrajinci by se takové pomoci logicky nejen nebránili, ale zcela jistě ji očekávají a  zcela jistě by ji uvítali.

Uvítali by ji jako projev skutečné pomoci při obraně demokratických hodnot, nejen neosobně přes dodávku zbraní a humanitární pomoc.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz