Hlavní obsah
Názory a úvahy

Kolik je v KDU-ČSL lidovců a kolik je u lidovců?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Anebo, že by byli mezi námi nenahraditelní?

Článek

Kolik z členů lidovců jsou lidovci, a kolik z nich je toliko u lidovců, by mělo být zřejmé z výsledku po projednání kauzy předsedy KDU-ČSL M. Jurečky ve vlastní straně.

M. Jurečka se za své pochybení v souvislosti s tragickou událostí na FF UK sice omluvil. Nicméně svým jednáním (nikoliv opomenutím) po oné události se zcela obnažil. Nepochybným způsobem projevil, že není skutečný a upřímný lidovec a že mu schází nejen lidovecké, ale normální lidské cítění.

Tím prokázal nejen naprosté manažerské selhání, ale především to, že není svým cítěním lidovec, ale je toliko u lidovců, a to dokonce v čele jejich strany!

Ustojí-li M. Juračka své dosavadní funkce poslance, ministra a předsedy KDU-ČSL, bude to pro ostatní členy strany a jejich příznivce nezpochybnitelný důkaz o tom, že v současné KDU-ČSL většina jejich členů je pouze u lidovců bez upřímného morálního a ideového zakotvení…

Anebo, že by byli mezi námi nenahraditelní?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz