Hlavní obsah

Petr Pavel má nabito na ukočení války na Ukrajině dříve než Trump

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

I generál v.v. má v kapse maršálskou hůl.

Článek

V mé nedávné hypotetické úvaze „Trump má nabito na ukočení války na Ukrajině“ metodou jednání vydíráním, jsem trestuhodně opomenul velmocenské ambice ČR, ne-li již pozice, v to zahrnujíce současného nájemníka Hradu.

Až samotný P. Pavel se musel mediálně připomenout , jak jinak, než radami a jasnou predikcí dalšího vývoje války na Ukrajině, které nemohly ujít pozornosti nejen světovým médiím, ale i jeho ukrajinskému kolegovi.

Tomu při posledním jejich setkání Pavel doporučoval posečkat ještě s ofenzívou a  Zelenskýj uposlechl.

Nyní veřejně určil ( glasnostˇ) P. Pavel, i nejzažší termín, kdy musí k ofenzívě dojít ( do podzimu 2023), aby Ukrajinská armáda a státy ji podporující dosáhla vojenského vítězství.

Nyní již je pouze podle Pavla zapotřebí poslechnout jeho rozkazu, aby všechny státy na straně Ukrajiny ji „zasypaly“ veškerou vojenskou technikou.

Jak jednoduché.

Zda bude splněn i tento exteritoriální rozkaz nejvyššího velitele českých ozbrojených sil, uvidíme.

Pokud ano, ČR bude mít na Hradě maršála, se kterým se nebudeme muset bát již ani “ vlka nic".

Potom teprve mnohým „docvakne“, proč vlastně z neznámého a nenápadného rozvědčíka, dříve vyškoleného a řízeného KGB, a jí dosazeného do NATO, se stal pán Hradu. A to je pouze odrazový můstek k tomu, aby se dostal ještě blíž a  na lépe slyšitelné místo, odkud taková jednoduchá řešení vychází.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz