Hlavní obsah

Proč se premiéři vrací ?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Ještě někdo pochybuje , že A.Babiš se v roce 2025 vrátí do premiérského křesla?

Článek

Skončily parlamentní volby na Slovensku. Premiér se vrací. Ne jinak tomu bude v roce 2025 u nás.

Co mají oba staronoví premiéři společného?

Osobní touha po moci. Jejich účinnými nástroji jsou: a) Působení na národní cítění voličů, které je neslučitelné s  uměle vytvořeným a autoritativním politickým útvarem EU, jako vnucovanou západní orientací, coby jedinou možnou.

b) Brojí proti eurohujerismu, kdy EU se stala politicko- mocenskou formací, oproti původně předstírané a voliči předpokládané toliko ekonomické formaci mezi státy Evropy na bázi suverenity a rovnosti všech členů.

Historicky je ospravedlnitelné, že voliči obou států nadále nadřazují všemu svobodu a demokracii, proto aktuálně nepodporují diktaturu EU, nyní navíc zmítající se mezi vlastní suverenitou a podřazeností USA.

Po letech se jim podařilo z diktatury osvobodit a je jen logické a tedy vysvětlitelné, že, proč a zatím pouze formou voleb, se brání nové.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz