Hlavní obsah
Názory a úvahy

Vohralíková končí z osobních důvodů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Není nápis na prezidentské standartě anachronismem?

Článek

Vohralíková končí z osobních důvodů. Je to pravda, lež, anebo kamufláž ? Pravda je taková: Osobní důvody spočívají v tom, že ve funkci kancléřky neobstála skrze pro zastávanou funkci neakceptovatelné osobní vlastnosti.

Poslanci placení neskromně státem se omlouvají z nepřítomnosti při jednání Poslanecké sněmovny z pracovních důvodů, jakoby jejich činnost v Poslanecké sněmovně nebyla jejich pracovní náplní.

Poslanci a senátoři jako představitelé zákonodárné moci mohou sedět a také drtivá většina z nich sedí na více židlích. Tedy s více, a nikoliv průměrnými příjmy. V poslanecké sněmovně se zdrží pouze tehdy, pokud jednání sněmovny zabírají televizní kamery.

Kolik hodin má pro poslance a senátory jeden den, když běžný smrtelník je schopen zastat na plný úvazek pouze jedno povolání, zatímco naši zákonodárci i několik, např. senátor a starosta , donedávna současně i hejtman se střední školou Jiří Čunek a celá řada dalších zákonodárců?

Markantně zvětšující se skupina různých zprostředkovatelů všeho, žije ze lži a podvodů, obdobně jako české, zejména největší bankovní úřady manipulují s finančními prostředky svých střadatelů, které nekorektně obelhávají jako např. v poslední době sdělení ČSOB o snížení úrokových sazeb o 50 % a více v porovnání s dosavadními s odůvodněním, že ČNB snížila úrokovou míru o 0,5 %.

Obdobné metody šmejdů praktikují pojišťovny, obchodníci, řemeslníci… Kde mohou, tam své spotřebitele, zákazníky, klienty atd. obírají. Obraní zase v rámci svých možností či nařízených pracovních povinností svými zaměstnavateli ve svých pracovních zařazeníchs radostí pro své chlebodárce prostituují (úředníci, realitní makléři, pojišťovací agenti atd.)

To vše vláda ČR nevidí, a proto jí to nevadí. Pro samotné vládnutí nevidí důsledky své vlády s dopadem na zhoršující se mezilidské vztahy, s dosahem na neutěšenou ekonomickou situaci státu.

Vítězí tak začarovaný kruh zlodějů, okrádajících zloděje a podvodníků podvádějících podvodníky.

To vše proto, že dodržování právních předpisů se nekontroluje a nevyžaduje.

Právo nefunguje, tak se beztrestně pídíme přes mrtvoly za vlastními potřebami a ty nejsou skromné.

Na prezidentské standartě je nápis láska a pravda vítězí. V reálném životě začíná vítězit nenávist a lež .

Není nápis na prezidentské standartě anachronismem?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz