Hlavní obsah

Vždyť v politice jsou jinak samí svatoušci. Proto tam jsou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Protože se nechali se chytit.

Článek

Dva členové ODS byli vyloučeni ze strany ne proto, že jsou podezřelí ze spáchání trestné činnosti v Liberecké kauze , ale proto, že se nechali chytit.

Aktivity obou, jak už to bývá, musely být známy z jejich společenského, politického a ekonomického vzestupu širšímu okruhu jejich soukmenovců.

Tito dva se však nechali chytit.

To sice ještě neznamená, že budou odsouzení, ani to neznamená , že nebudou-li odsouzeni, že se vznesených obvinění nedopustili. Toliko by jim obvinění nebylo prokázáno.

V posléze uvedeném případě bude obnoveno jejich členství v ODS s  poučením pro ně a ostatní bezúhonné , že nadále mají ve svých aktivitách být obezřetnější.

Nyní jde především o to, zrušit členství v ODS podezřelým proto, že se nechali chytit, a ponechat členství těm, které se ještě chytit nepodařilo.

Vždyť v politice jsou jinak samí svatoušci. Proto tam jsou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz