Hlavní obsah

Miliony světýlek budou na pražském Džbánu zářit už jen pár dní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jana Jirásková Beranová

Lumina Park

Zima si dala pauzu, dny se rychle prodlužují a světelné výstavy pomalu končí. Své brány brzy zavře i Lumina Park na pražském Džbánu, který přes zimu přivítal tisíce návštěvníků.

Článek

Interaktivní Lumina Park je letos ve znamení Tajemných zahrad. Celá expozice s miliony světýlky je rozdělena do čtyř částí. První část je věnována arkádovým hrám, ze kterých byly vybrané ty nejznámější hry z devadesátých let. Zahrát si tak můžete hada, bowling a stanete se Pac-Manem. Než se nadějete, projdete mezi hudebními nástroji a stanete se hvězdou rockové kapely a jazzbandu. Následně probloudíte bludištěm a trošku zmatení se dostanete do úseku věnovanému umění. Prohlédnete si Fridu Kahlo, stanete se Monou Lisou a v mžiku se ocitnete ve strašidelné části expozice, kde na vás bude čekat kat, pavouci i netopýři.

To vše a ještě mnohem více najdete v Lumina Parku na pražském Džbánu. Na své si přijdou malí i velcí. Lumina park je skvělým místem pro malé děti i pro lidi, kteří prožili své dětství a mládí v (ne)slavných devadesátkách.

Světelnými sochami vás provede on-line hra, která vás seznámí s informacemi, které jste možná nevěděli. Tato hra dodá procházce Lumina Parkem něco navíc. QR kód, přes který hru načtete, najdete hned za bránou Lumina Parku. Byť se jedná o on-line hru, funguje ve webovém prohlížeči. Nemusíte proto stahovat žádnou aplikaci do telefonu. Když hru dobře zvládnete, dostanete u východu odměnu.

Využijte poslední šanci na návštěvu a rozsviťte si únor miliony světýlek v úžasném interaktivním parku na pražském Džbánu. Přijďte si s rodinou užít krásný večer o jarních prázdninách nebo ve dvou báječné rande nejen na Valentýna. Lumina Park zavře své brány už 25. února 2024.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz