Hlavní obsah

Střevní život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak udržet život ve střevech a uvědomit si příčinu střevních potíží.

Článek

Na konstrukci střev pracovalo střevo od Vašeho stvoření.

Váš život byl konstruktivní a sám k s sobě v souvislosti k Vašemu střevu nebyla potřeba ani Vaše snaha. Vše se vyvíjelo v souvislosti s Vašim stvořením. Všechno probíhalo v době, když jste ještě nemysleli, a při tom jste se stvořili. Váš vnitřní život dokázal zvládnout stvořit žíly i život krve, tak zabezpečit životní podporu pro Váš dlouhý život. V souvislosti s Vámi jste dokázali vyrůst a žít radostně dokud se něco nepokazilo.

Váš systém střev se stává živým už při stvoření, aniž by docházelo k vylučování ze střev, ale tvoří se život pro Váš život. K tomu slouží životní síla, která je spojená s životem matky v kterém roste nový život. Ta je především spojená s vnitřní výživou a zabezpečuje vytvoření nového jedince a to vše postupuje do střev a nikdy se střevo neuzavírá. Nedochází k ztuhlosti srdce, protože střeva mají pořád výživu, srdce se může vyvíjet a udržovat život při vývoji.

Proč tedy lidé mají problémy se střevy?

Máte moc starostí, nejste spokojení, moc si věcí uvědomujete, jste příliš starostliví, nebo nemáte se rádi.

Mnoho lidí nad tím moc přemýšlí. Příliš se stresují, nebo nepoznali život, který by chtěli prožít a jejich život je nenaplňuje, nebo neměli čas si své touhy splnit.

Všechny úzkosti, napětí, nepříjemné pocity, stres je počátkem přijmout do života postupy, které zatíží život střev. Nedokáží přijmout jiné názory, které je trýzní. Potravinová netolerance, která vzniká už od stvoření v souvislosti se s propojením různých životních nevlídných infekcích a  vazeb v návaznosti na další infekce, nebo i nevhodné stravovací návyky.

Největším problémem je infekce, která často do života střev zanese velké množství jedů z kterých se postupně vytváří zvýšené kyselé prostředí, nebo také zvýšené zásadité prostředí. Každé prostředí má za následek jiné obtíže.

Posledním stádiem je tvrdnutí střev, kdy se střeva uzavírají, hnijí, praskají, krvácí, nebo postupně srůstají.

Sůl dává střevům možnost života, která Vás vrací do života. Lidé proto jezdí k moři, aby doplnili životně důležitou sůl a společně se sluncem působící na srdce dochází k zahřátí žil. Střeva se začínají prokrvovat a znovu získávají možnost zase vstřebávat, vylučovat, tvořit a život zase mají rádi.

Je to směr žít. Pokud člověk nemá směr žít, nemá život schopnost se uzdravovat. Když docházelo ke stvoření byl směr života, ale bez tohoto směru život střev ztrácí smysl.

Vytvořit duši, je vytvořit směr pro co žít a nenechat se ničím rozladit.

Přes všechny své představy může dojít k porušení základu střev a narušení nervů. Střeva se se začnou ztrácet a lidé se ztrácí před očima. Stále však nesmíte zapomínat na svůj směr a a nechat zregenerovat střeva, obnovit sliznice, zapojit životní krev do výživy střev, zregenerovat strukturu a životní sílu podpořit a při tom nemít strach. Nechat tvořit střeva jako při stvoření.

Kdo to dočetl až do konce, jste právě Vy co mají možnost žít, Vy jste ti co pro sebe něco dělají, všichni ostatní Vás mohou mít rádi, ale život je o Vás a o Vašem přístupu k tělu.

Chce-li někdo pro sebe něco dělat, vždy najde cestu.

Pokud střeva nemají důvod žít, nechtějí vstřebávat, těžko jim kdokoliv pomůže.

Nechte život proudit, mějte se rádi, jste tu za sebe a poznávejte jen to co máte rádi, to je sůl Vašeho života. Vaše láska ve Vašem srdci a touha po životě Vás vrátí do života.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám