Hlavní obsah
Umění a zábava

Agáta Hanychová v podcastech odhaluje své soukromí. Vydělává jí to přes 600 tisíc měsíčně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima/ LikeHouse 2

Dokonalý byznys model? Přeci prodat své soukromí! To není pro Agátu Hanychovou nic nového, protože kdyby to nedělala sama, bulvár by si informace stejně zjistil sál. Tak na to šla chytře. A můžeme jí jen závidět.

Článek

S Ornellou Koktovou, která se jako zázrakem vrátila po 10 letech do podvědomí lidí, kteří už zapomněli na to, že jako devatenáctiletá slečna tehdy ulovila poněkud staršího Josefa Koktu, v té době takřka miliardáře, teď chudého důchodce, se kterým žije v domečku za Prahou v nájmu, založily dámy úspěšný podcast.

Soukromí jako na zlatém podnose

Nejdřív se jim všichni smáli a ptali se, co budou tak asi vyprávět. Jenže dámy ukázaly, že mají pořádně pod čepicí. Předplatné na platformě nastavili na 6 dolarů, což dělá zhruba 140 Kč měsíčně a začali se tam bavit o svém soukromí.

O tom, jaké to bylo v Survivoru, kam Ornella na krátko odjela, co stálo za rozchodem Pepy Kokty a Gábiny Partyšové, zda se Ornella se svou sokyní někdy potkala. Agáta se rozpovídala o tom, jaké byly její porody, tvrdila, že Jakub Prachař byl workoholik - a také alkoholik, s kým chodí Jaromír Soukup, přičemž ukázala na svou blízkou kamarádku a novinářku Gábinu, která jí to prý několik měsíců tajila.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ornella Koktová ze soutěže Survivor nedávno odstoupila

Fenomenální úspěch

To všechno jsou věci, na které by se Agáty bulvár ptal. Někdo by zvednul telefon, a jelikož je Hanychová pověstná tím, že sice si své články obvykle neplatí, jak si myslí širší veřejnost, ale telefon vezme takřka vždy a je až surově upřímná, je to prostě miláček novinářů, to si řekněme narovinu. Navíc se věci s ní čtou, tak proč by to média nepsala?

A taks e rozhodla své vyjádření zpeněžit. Založila s Ornellou podcast krátce před odletem, zhruba někdy v lednu - a už na začátku dubna je pravidelně odebírá více než 4 500 lidí. To znamená, že si mezi sebou dámy dělí více než 600 tisíc korun měsíčně, když vezmeme v potaz, že něco zaplatí postprodukci, něco jako poplatek platformě. A to je, dámy a pánové, snad lepší krok, než když se Simona Krainová rozhodla vybírat peníze za své peprné fotky na OnlyFans, za což jí sice všichni odsoudili, ale přitom po nich prahli a obdivovali, jak krásné tělo má.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz