Hlavní obsah
Názory a úvahy

Agáta mluví o finanční tísni, ale jede do Disneylandu. Neví, co je to bída, píšou lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Modelka a influencerka Agáta Hanychová dokázala na sociálních sítích něco, co si jen málo kdo dokáže představit. Ačkoliv je jednou z nejkontroverznějších celebrit u nás, kritiků má jen velmi málo. Nezmění se to však nečekaným výletem?

Článek

Nedávno obletěla český internet zpráva, že influencerka Agáta Hanychová se bouřlivě zbavuje dárků od bývalého partnera a otce své nejmladší dcery Jaromíra Soukupa. Mělo to být kvůli finanční tísni. Soudy a právní služby něco stojí. A mezi bývalými partnery je to stále velmi napjaté.

Agátiny finanční trable

Ona Agáta mluví o penězích vůbec často - a velmi otevřeně. Nedávno v podcastu Suterén například řekla, že 90 % svých partnerů živila. Jindy zase, že se jí na účtech neválí miliony, má to někdy těžké, pracuje od rána do večera. Samozřejmě se vždy na sociálních sítích okamžitě objeví názory, že vůbec netuší, co je to opravdová finanční tíseň.

Teď rozprodávala věci, které jí dal mediální magnát a milionář Jaromír Soukup. Nešlo o žádné cetky, bylo mezi tím i auto, které mělo vyjít na milion korun. Sice má teď Soukup nějaké ty finanční problémy, zastavené účty, na krku insolvenční řízení - ale v dobách, kdy byl s Agátou, na čele nosila modelka nelichotivou nálepku „zlatokopka“. Když se rozešli, mnozí čekali, že odejde s tučnými alimenty, ale co se povídá, dostává měsíčně na malou Rozárku něco kolem čtyř tisíc korun.

„Osobní dary se neprodávají vyjma případu finanční nouze. A že darů jako jsou šperky, hodinky, auta a podobně bylo dost. Možná by bylo dobré udělat aukci všech darů, které paní Dopitová dostala, když mají špatnou energii,“ vyjádřil se k podivné aukci sám Jaromír Soukup.

Pařížský Disneyland není levná zábava

Teď si ale terč na záda pro nenávistné komentáře dala kráska sama. Zatímco mluví o tom, jak jí soudy se Soukupem a bývalým manželem Jakubem Prachařem vysávají z peněz, děti vzala do pařížského Disneylandu! Nejde přitom o výlet za pár stovek.

Prachař se s ní soudí kvůli dceři Mie, nepřeje si, aby ji Agáta ukazovala na internetu. Soukup má stejný důvod, ačkoliv dříve se soudili ještě kvůli rozsahu péče a alimentům. U soudu tak byla Agáta dost často. A lidi v internetových diskuzích se ptají - opravdu někdo mluví o finančních problémech, a pak si jede užívat do Paříže? Na některé to působí, že Agáta nezná skutečnou bídu a dělá mnoho povyku pro nic. Kdo ale ví, jak to doma opravdu mají. Na Instagramu totiž naznačila, že se jednalo o vánoční dárek pro děti. A ty musely být z takového zážitku naprosto u vytržení!

Zdroj: Instagram, expres.cz, youtube.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Disneyland

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz