Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta zase našla způsob, jak vydělat: V podcastu volá Soukupovi, Mesárošové a čte soukromé zprávy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Takovou bombu tu showbyznys zase dlouho neměl. Už několik hodin plní média články o poměru někdejšího mediálního magnáta Jaromíra Soukupa a modelky Dominiky Mesarošové. Agáta na to má jednoduchou odpověď - stačí si zaplatit podcast.

Článek

Od chvíle, kdy začala Agáta Hanychová nahrávat podcast s Ornellou Koktovou, se jim oběma změnil život. Modelka si koupila Porsche, ve kterém se projíždí, když zrovna nemá děti, Ornella uvažuje o koupi domu, konečně si udělala čas na velkou rodinnou dovolenou, kterou si všichni báječně užili a dovolila sama sobě, že chvíli nemusí dřít jako kůň, aby se všichni měli co nejlépe. Teď dámy zřejmě našly další zlatý důl.

Dámy, děláte to skvěle

Agáta je totiž jednou z nejoblíbenějších postaviček českého showbyznysu. Jakýkoliv článek s jejím jménem má o dost větší šanci na úspěch. Důvod je jednoduchý. Její surová upřímnost, smysl pro skandály a ochota říct takřka cokoliv, co by jiní tajili, z ní dělá perfektního hosta pro každý rozhovor. A lidi ji milují - ti, kteří ne, se o ni zajímají. Tak to je. Je vlastně úplně jedno, co si o ní kdo myslí, a Ornellino spojení s Agátou je dokonalé.

Ornella je totiž bezesporu ta mnohem inteligentnější, taková neposkvrněná duše, která si bůh ví proč,nechá Agátou co díl tvrdit, že je tlustá. A přitom by jí kdejaká maminka po třech dětech záviděla, jak perfektně vypadá. Ale bez Agáty by její samostatný podcast takový úspěch neměl, ačkoliv je fakt, že paní Koktová se toho také nebojí, a když jí něco naštve, klidně do toho naplno rýpne.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Agáta a Ornella

Zaplaťte a zjistíte tajemství

Dnes máte unikátní příležitost. Když si jejich podcast, který sledují tisíce lidí, díky kterým dvojice dam vydělává statisíce, můžete slyšet hovor Soukupovi, sexbombě Domče - a dojde i na soukromé zprávy.

Jedno se musí Agátě nechat. Tahle holka je rozená podnikatelka, a i kdyby jí na hlavu spadnul meteorit, udělá z toho něco pro svůj prospěch. A to je vlastně fascinující, nemyslíte?

Zdroj: autorský komentář

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz