Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bídák Gruber ze Zlaté labutě ve skutečnosti na lásku štěstí nemá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Navzdory své negativní roli německého důstojníka ve Zlaté labuti si herec Jaroslav Plesl získal srdce mnoha fanynek. On sám už je ale zřejmě roky nezadaný!

Článek

Jeho soukromí možná zpestřují nějaké ty románky, po boku žádné ženy se ale na veřejnosti snad nikdy neobjevil. Na otázky, co plánuje do budoucna, odpovídá hlavně výčtem pracovních závazků, které ho čekají a jinak zarytě mlčí. Nedávno jel přitom tak šíleným tempem, že se málem zhroutil. Sám říká, že si toho bere tolik, aby nemusel přemýšlet nad životem. Že by ho přeci jen mrzelo, že na něj doma nikdo nečeká?

Foto: se souhlasem TV Nova

Beáta Kaňoková a Sarah Haváčová v seriálu Zlatá labuť

Pomsta pro Irenu

V seriálu Zlatá labuť čekal Plesla nelehký úkol. Zahrát muže, který vydírá, vraždí, znásilňuje - a přitom si má získat srdce divaček, které okouzlí láska s Evou Duškovou, kterou si zahrála Beáta Kaňoková.

To se mu povedlo, stejně tak herečce Sarah Haváčové, která si zahrála jeho manželku, která nemá slitování před ničím. Že by ale mezi nimi vzniklo skutečné pouto? To ani náhodou. Haváčová má svou lásku už dávno. S partnerem žili tři roky na dálku, zvládli vše a dnes je jejím největším přáním, aby se stala maminkou.

Zda se Plesl touží stát otcem nebo už se jim dokonce stal, není známo. S médii vždy mluví striktně o své práci a největší pikantnost, která na něj kdy praskla, je, že ve volných chvílích dělá průvodce a provádí po památkách. Že by snad tam měl nějakou svou vyvolenou?

Zdroj: aktualne.cz, TV Nova, VOYO, novinky.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz