Hlavní obsah
Umění a zábava

Chyby v ZOO, které nedají divákům spát: Největší podivnosti jsou kolem Burešové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

I jeden z nejoblíbenějších seriálů současnosti skrývá naprosté šílenosti, které divákům nedají spát. Co žádnému bystrému divákovi neuniklo? A proč se znovu, proboha, vrací Robert Urban?

Článek

Pamatujete na doby, kdy ještě v seriálu ZOO půvabná chůva Viky sváděla Petra pomocí imaginárního dvojčete Alex? Nakonec se jí povedlo s Petrem otěhotnět, ale karma úřadovala, a nakonec skončila s malým synem sama. To však není ani zdaleka to, co v oblíbeném seriálu nedává ani trochu smysl.

Sid, kterou nikdo nezná

Není zvláštní, že rodina Novotných je klan slavných milionářů, na začátku seriálu ale Sid nikdo neznal? V dnešní době sociálních sítí je podivné si myslet, že by bohatá holka žila takhle inkognito. Je samozřejmě možné, že nemá Instagram ani jiné sociální sítě, které jsou dneska životem takřka pro každou mladou dívku. Tak významná rodina by se ale pravděpodobně fotila alespoň do novin nebo dávala nějakou reportáž v televizi. Tím spíš, že v pozdějších dílech se nezdá, že by se pozornosti nějak vyhýbala nebo utíkala před kamerou.

Ale co už, i my známe boháče, kteří si své blízké pečlivě chránili. Například zesnulý Petr Kellner, jehož dům byl pevnost a rodina stála v ústraní, ačkoliv není dnes takřka nikdo, kdo by jeho jméno neznal.

Dvojčata v ZOO

Tes a Izy byly na začátku součástí organizované zločinecké skupiny, která se snažila dát bohatým podnikatelům za vyučenou. V ZOO se ukazovaly na střídačku a vábily lačného Alberta. Ačkoliv tam byly kolikrát najednou, nikdo si jich nikdy nevšimnul a nikomu to nebylo divné. Jak je možné, že aby se v ZOO ukazovaly obě? A žádný securiťák to nikdy nepoznal na bezpečnostních kamerách? Jak chodily do ZOO, měly dvě vstupní karty? Platila jedna z nich vstup? Není nikomu divné, že nechodily na obědy? Nikdo si to neřekne? Tolik otázek, a tak málo odpovědí!

Foto: se souhlasem FTV Prima

Štěpán Benoni, Bára Černá, Lucie Černá a Goran Maiello

Paruka Alex

Ta Alex, to byla jedna velká záhada. Nosila paruku, užívala si vášnivé chvíle s Petrem, ale nikdy nepoznal, že to nejsou její vlasy. A to ani při milostných hrátkách. Není to trochu divné? To, že si nevšiml, že mají děvčata identické umělé nehty bychom asi pochopili, však je to muž. Ale i tak…  

Vytížení advokáti

Během prvních dílů bylo až s podivem, kolik volného času měla advokátka Markéta Tomečková a soudce Petr Kříž. Jak předseda soudu byl ve dvě době, a ještě si mohl dovolit platit chůvu a hospodyni na plný úvazek. Je pravda, že na jeho pozici se plat pohybuje obvykle kolem 200 tisíc, ale to je cena za zkušenosti, znalosti a nějaký čas. Takhle to vypadá, že má nejlepší zaměstnání na světě.

Je ale pravda, že jako soudce nebude mít možná takový fofr jako advokátka, která má být jedno z největších es široko daleko. Obvykle advokáti neví, kdy začíná ráno a kdy noc, jen Markéta měla čas na odpolední čaj i rodinnou pohodu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz