Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dočká se nyní Borhyová svatby? Zasnoubená byla třikrát, pokaždé skončila v slzách

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Krásná moderátorka Lucie Borhyová má doma tři prsteny, ani s jedním však nedošla k oltáři. Sama sebe označuje za nevěstu na útěku, ale prchat nikdy nemusela. Nějakým záhadným způsobem z veselky pokaždé sešlo! Je to snad její prokletí?

Článek

Poprvé požádal krásnou moderátorku Lucii Borhyovou golfista Alan Babický, se kterým se poklidně rozešla v roce 2007 po devíti letech společného soužití. Dokonce spolu pak ještě nějaký čas bydleli a dodnes jsou přátelé. To však nebyla jediná milostná peripetie, které se v životě moderátorka dočkala!

Foto: se souhlasem TV Nova

Lucie Borhyová a Rey Koranteng v roce 2000

Tehdy se spekulovalo, že důvodem rozchodu byl Babického poměr s vnadnou blondýnkou Michaelou Ochotskou. To se ale nikdy nepotvrdilo, ačkoliv Ochotská tou dobou konkurovala Borhyové i na televizních obrazovkách.

Láska na řecký způsob

Podruhé ji požádal Niko Papadakis, se kterým má syna Lucase. Ten ji ale opustil ještě před porodem a poté nějaký čas trvalo, než si k sobě našli cestu jako přátelé. Dokonce probíhaly nepříjemné tahanice o to, kdo bude mít syna v péči. Dnes by však měli dokonce žít takřka vedle sebe a jejich vztahy už dávno nemají pachuť konfliktů a dávné zrady.

Třetím osudový mužem byl pro Borhyovou moderátor Michal Hrdlička, se kterým má dceru Lindu. V dobách minulých tvořili pár dnů a nebáli se dávat svou lásku okázale najevo. Po zásnubách se ale žádná veselka nekonala, a nakonec jejich vztah dospěl také k rozchodu.

Mladší partner stále otálí

Ještě nedávno se mluvilo o tom, že Borhyová brzy dojde k oltáři s mladším partneem Michalem Smečkou. Navíc mluvila o miminku. „Umím si představit ještě jedno mimčo mít a celé si to znovu zažít,“ svěřila se a nebránila se úsměvu. Jenže na to ani po dvou letech nedošlo.

A to měla i svatbu měla pečlivě naplánovanou. Toužila se vdát na pláži za zvuku šumění moře, kde bude jen ona a její partner. Jenže roky se Smečkou plynou a žádost o ruku stále nepřichází. Dočká se někdy Borhyová vůbec?

Zatím se musela smířit se životem na hromádce, který byl na hony vzdálený tomu, v co původně doufala. K oltáři ještě s nikým nedošla, a to za pár let oslaví krásnou padesátku. Jisté je, že pokud si Smečka nechá utéct takovou krásku, bude rozhodně litovat!

Zdroj: expres.cz, blesk.cz, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz