Hlavní obsah
Umění a zábava

Kostková prozradila další děj Jedné rodiny: Klára se bude vdávat, bude si brát Káju?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Nových dílů populárního seriálu Jedna rodina se už diváci nemohou dočkat, a tak tvůrci nezahálí a i během léta pilně natáčí nové scény. Možná tak trochu omylem ale prozradila Kostková, co se bude dít dál.

Článek

Ne jejím Instagramu se totiž objevily fotky z natáčení, kde má Zuzana Vejvodová svatební šaty. To znamená, že její postava Kláry Tejkalové se bude vdávat. A jelikož se nedávno vrátila ke svému milovanému Kájovi, kterého zbožňuje až za hrob, je vcelku evidentní, kdo bude jejím vyvoleným. Nebo se to ještě změní? Naděje tu je!

Kája totiž ze svého návratu ke Kláře moc nadšený nebyl, a dost pravděpodobně to udělal jen proto, že ho o to prosily děti. Slíbil jim, že když se vrátí, už od nich neodejde. A pak mu náhle došlo, že jeho láskou je přeci jen manželka Petra, a nikoliv exmnaželka Klára. Ale už bylo pozdě.

Vyřeší tohle své morální dilema a zklame děti? Nebo Klára s Kájou obnoví svůj slib a stráví život tím, že Karel bude tesknit po Petře a Klára bude nakupovat krajkové prádlo, aby ji konečně chtěl?

To se diváci dozví už brzy.

Zdroj: Instagram, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz