Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kristýna Ryška ovládla Zlatou labuť. Málem ji to stálo manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Ještě nikdy se herečce Kristýně Ryšce nedařilo tolik, jako když si zahrála v seriálu Zlatá labuť. Dnes už jsou dny, kdy marně čekala na práci, dávno pryč. Jenže nezadělala si na další problém?

Článek

Půvabná herečka Kristýna Ryška se před čtyřmi lety rozváděla se scenáristou Matějem Podzimkem, který je dnes manželem Evy Josefíkové. Ryška na tom tehdy nebyla dobře. Možná si dokonce myslela, že toho pravého už nikdy nenajde. Pak ale potkala mediálně neznámého ekonoma Jana Ryšku, se kterým to byla láska jako z pohádky.

Dojíždění si užila až dost

Dokonce když ji požádal, aby se za ním přestěhovala do Rožnova pod Radhoštěm, ani minutu neváhala, a opustila milovanou Prahu. Ale nelituje svého rozhodnutí teď?

Do ateliérů Zlaté labutě to měla po celou dobu natáčení více než 400 kilometrů, dojížděla i dvacetkrát měsíčně. Každou volnou chvíli trávila s rodinou. Často dokonce přijela jen na pár hodin, pozdravila své blízké a spěchala zpátky do práce. To ale manželovi zřejmě nestačilo. Sama Ryška se nechala s koncem natáčení slyšet, že už alespoň nebude muset odpovídat na manželovy otázky, kdy přijede konečně domů.

Foto: se souhlasem TV Nova

Kristýna Ryška s Robertem Miklušem

Na svou kariéru si musela počkat

Hereččin workoholismus má své důvody v minulosti. Když před lety odešla ze seriálu Ulice, kde zářila v roli They Nekonečné, dlouhé roky o ni nikdo nezavadil a byla bez práce. Teď se s nabídkami roztrhl pytel a pro herečku je to životní příležitost. Pomyslný vrchol slávy.

Sama o sobě říká, že není ženou, která by uměla stát jen u plotny. A tak navzdory tomu, že svého syna miluje z celého srdce, touží také budovat kariéru. Ale jak na to, když svůj domov našla tak daleko? Je jasné, že to v posledních dvou letech s manželem neměl vůbec jednoduché. Nelze však pochybovat o tom, že se Ryška stala hlavní hvězdou Zlaté labutě, která musí teď chytnout příležitost za pačesy a užít si svou vydřenou kariéru…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz