Hlavní obsah
Umění a zábava

Máte zlomené srdce? Pojďte si zapařit se ženskou, která vám odvedla chlapa, radí Jedna rodina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Absurdity pokračují! Dokonce diváci pojali podezření, že někdo musel scenáristům zaplatit, aby tak skvělý seriál zničili do poslední scény. V Jedné rodině je to jedna velká párty - a to nevadí, že máte rozvodové papíry na stole.

Článek

Jak zničit seriál o střídavé péči? Poslat muže, aby se vyspal se svou bývalou manželkou, tím odešel od své současné a ještě uspořádejte mejdan, kde si zahrajete na pravdu. To se zdá jako ideální řešení, jak můžete zavzpomínat na to, proč už tu dávno nejsou staré dobré časy.

Párty a kočičí uši

Zdá se vám absurdní, že byste si šli přiťuknout se ženskou, kvůli které máte na stole rozvodové papíry? V seriálu Jedna rodina není nemožného vůbec nic! A tak uspořádá Norika skvělou párty, při které všem nasadí kočičí uši. A ráno se jedna polovina probudí pod stolem, druhá v posteli.

Nakonec usoudí Petra, že to bylo docela fajn a rozejdou se zpátky do svých domovů. Dochází snad scenáristům nápady? O střídavé péči už to dávno není, tak je třeba udělat ze „střídavky“ pelech hříchu?

Foto: se souhlasem TV Nova

Děj Jedné rodiny se z velké části přesunul na IVF kliniku

Děti už nemají žádné kroužky ani kamarády

Posledním, kdo je ještě ve hře, je Vašek, ale ani ten už nehodlá dodržovat pravidla, která byla dříve nastavena. U táty a mámy je zkrátka ve chvíli, kdy mu to nejvíc vyhovuje. Děti jako záhadou už nemají žádné koníčky, kamarády ani lásky, které by řešily, teď je nejvíce zajímají, jestli mají jejich rodiče sexuální život - jak předvedla Eliška a Johan.

Mnozí už si kladou otázky, kam tenhle seriál směřuje a co má divákovi předat. Vzhledem k tomu, že však stále přibývají další herci, naposledy například Kristýna Ryška, která se předvede v roli učitelky, zdá se, že příběh ještě ani zdaleka nekončí!

Zdroj: TN.cz, TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz