Hlavní obsah
Umění a zábava

Nová série Jedné rodiny je katastrofa. Nedá se na to dívat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Karel v domečku, ufňukaná Martina v maringotce a nepříjemná Petra. To je jen zlomek toho, co se scenáristé rozhodli udělat se seriálem, který si už s prvními díly získal srdce tisíce diváků. A bude hůř.

Článek

Když šel na televizní obrazovky seriál Jedna rodina a Zlatá labuť, očekávalo se, že spíše druhý zmíněný sklidí obrovský úspěch. Však také jeho slovenský bratr s názvem Dunaj, k vašim službám se těší velké oblibě. A dočkal se hned několika sérií.

Foto: se souhlasem TV Nova

Filip s Norikou plánují druhé miminko

Seriál se řítí ke dnu

Teď jsou to intriky na klinice reprodukční medicíny, které jsou ústředním tématem celého seriálu. Nepříjemný Vincent Navrátil, mizerný herecký výkon Sary Sandevy (která je jinak naprosto fantastická, bůh ví, proč do toho šla) nebo výraz štěněte Cyrila, který hraje Petra Vodičku… Uff, kdo tohle zvládne? Každý díl je horší a horší.

Jediné, co může diváky těšit, je, že Igor Mrak, kterého hraje Petr Čtvrtníček, najde svou lásku v Evě Holubové - a dojdou nakonec k oltáři. Jejich svatba se natáčela nedávno na radnici v pražských Butovicích. To je ale tak jediné pozitivní, protože jinak je tohle veledílo odsouzeno k zániku.

Je to vlastně obrovská škoda, protože ten seriál měl potenciál vydržet na obrazovkách déle než hysterická Ordinace v růžové zahradě. Že by scenárista zatoužil po změně? Už ho nebavilo téma rozvedených rodin?

Pro skalní fanoušky dobrých začátků je nadějí, že se Klára, kterou hraje Zuzana Vejvodová, znovu vrací ke svému standardnímu chování a stává se z ní nesnesitelné děvče plné komplexů a smutných očí. V jednu dobu to byla nejotravnější postava v historii televizní tvorby…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz